Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Nauka oraz Misje
ÂŚlimaczek:
@Arthas, Rapeed, _Snopek_ - OMG, nie piszcie jak nie wiecie, wprowadzacie innych w błąd..
@topic
Czemu w temacie zapisane jest że ulepszenie pancerza uczy kowal z Klanu Młota, skoro tej umiejętności nikt nie uczy? Nie wiem z jakiego źródła to jest, ale w każdym razie jest błędne.
Kto uczy umiejętności "Mistrz złodziejstwa" dzięki której można okradać ludzi podczas snu? Kto uczy umięjętności "Mag Ognia" (patrzyłem w klasztorze, Karrypto, nikt nie chciał mnie tego nauczyć)?
Poza tym, Duży Oręż III nauczy także Ugolf z Klanu Młota, i można dodać że wykuwanie broni z CZYSTEJ magicznej rudy uczy kowal w Klanie Młota po zrobieniu dwóch questów, a wyrób wybuchowych strzał uczy Vibalt, na zachód od klanu młota przy rozwidleniu dróg.
Darkon:
Chciałbym zapytać o umiejętność "Mag Ognia", a dokładniej gdzie ją można się wyuczyć. Niedawno byłem w Vengardzie, a także w Klasztorze, choć nigdzie nie znalazłem nauczyciela, który mógłby mnie tego nauczyć. Wybrałem już ścieżkę Innosa, mam 66 lvl. Jestem wojownikiem-magiem. Słyszałem, że jest ona zabugowana (dokładniej na jakimś innym portalu, chyba gUP), lecz mój brat wspominał, że miał tą umiejętność
Xoulus:
O ile pamiętam tą umiejętność można zdobyć tylko poprzez znalezienie odpowiedniego kostura magicznego o nazwie Kostur dominacji czy coś w tym stylu. W grze normalnie nie można tego się nauczyć u żadnego z nauczycieli podobnie jak ulepszania pancerza( jeśli się myle to sorry).
puszczyk:
gdzie moge sie nauczyc walki 2 mieczami, nie chodzi mi o mistrza tylko o podstawe
Wątek na temat walki dwoma ostrzami był już na forum poruszany kilkakrotnie, proszę używać opcji Szukaj. Upomnienie słowne. - [Boba Fett]
Garandor:
Kto uczy ulepszania pancerza??
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej