Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Nauka oraz Misje
_Snopek_:
Jeżeli nie wykonałeś zadania z mocą przodków to mogę ci zagwarantować że nie dostałeś misji od Kerta wypędzenia orków z Nordmaru jeszcze, gdyż On każe ci to robić jak posiądziesz ów moc. Co do kamienia to przeszukaj grobowiec bo w jednym z sześciu twórcy położyli kamień obok tronu i wiem że miałem dwa, na wypadek gdyby ci coś nawiało ale nie jestem w 100% pewny czy to w tym grobowcu.
Rapeed:
Niestety ale znalazłem ten drugi kamień przodków i to nie jest ten. Dokładnie to potrzebuję kamień Angira, który to posiadał szaman orków w obozie niedaleko Faring w górach na granicy Nordmaru i Myrtany.
Hmm teraz to już mnie chyba tylko kodzik ratuje, tylko jaki?
Ewentualnie niech mi ktoś powie jak jeszcze inaczej można uzyskać sztabkę Czystej magicznej rudy?
Arthas:
--- Cytuj ---A ja mam pytanko kto uczy nas umiejętnośc Mistrz Złodziejstwa?Bo ta umiejętność bardzo mi by się przydała.
--- Koniec cytatu ---
Zależy, co masz na myśli. Jeśli chodzi o otwieranie zamków, mistrzostwa nauczysz się u Laresa w Geldern, natomiast jeżeli masz na myśli kradzież kieszonkową, nauczy cię jej Peer z farmy nieopodal Trelis.
Anaconda:
Mistrz złodziejstwa to zapewne ta umiejętność pozwalająca okradać śpiących :) I nie udało mi się znaleźć nauczyciela tej umiejętności niestety(ale nie powiem bym jakoś specjalnie długo szukał)... może ktoś wie kto jej uczy? Chętnie bym się dowiedział :) Byleby się nie skończyło jak z ulepszaniem pancerza ;)
Rapeed:
Nie ma umiejętności "Mistrz złodziejstwa", jest tylko umiejętność "Arcytrudna kradzież kieszonkowa" i jak napisał DODO uczy ją Peer na farmie niedaleko Trelis. Co do okradania podczas snu to nie wiem, ale jak się ją nauczy to w tabelce podczas rozmowy pokazuje się dodatkowa opcja "okradania" rozmówcy. Trzeba tylko uważać, bo mimo umiejętności "arcytrudnego" okradania innych i tak mogą nam "pogonić kota " jak się pokapują o kradzieży
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej