Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Bandyci czy Piraci?

<< < (3/13) > >>

Paweł I:
Ja przyłączyłbym się do Piratów dlatego że mają fajny klimat,są fajni i się nie awanturują jak Bandyci.

Julian:
A wolePiratów ponieważ są przyjaźnie do ciebie nastawieni,i nie nawalają cię jak wejdziesz na ich teryorium.A piraci mają własną gorzelni i nie są uzależnieni od nikogo.

nowy xard:
Ja wybieram piratów,bo:
-mają rum,grog i szybkie śledzie
-mają ładniejsze stroje i lepsze bronie
-ich szef to lis nad lisami
-są lepiej zorganizowani

krassus:
Oczywiście że piraci:p Przede wszystkim ciekawe zbroje, są dobrze zaopatrzenie w alkohol (szybki śledź na pierwszym miejscu) no i pomagają nam kiedy trzeba walczyc z wrogiem:D

Czaroxxx:
Osobiście pewnie wybrałbym piratów, spokojni ludzie którzy tylko od czasu do czasu rabują a tak siedzą na plaży i piją rum. Ale osobiście dużo bardziej interesuje mnie baza bandytów, jest fajnie ukryta na bagnie. <chociaż bagna osobiście nie lubię> W środku obozu jest całkiem przyzwoicie i jest kobieta nawet jedna ^^ Co zachęca do pobytu tam, z resztą po przejęciu obozu przez Thorusa powinno być tam spokojnie i miło. W końcu nie wszyscy bandyci są źli, część z nich jest w tam gdyż nie mogą już wrócić do społeczności po tym jak uciekli za bariery. Szkoda mi ich.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej