Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Bandyci czy Piraci?
Azariel:
Ja bym dołączył do piratów.Jest ich mniej ale nie robią awantury za to że się ich obudziło:p.Poza tym panuje tam fajny klimat i jest dużo grogu:]
user no. 11627:
No dobra, nie będę oryginalny jak powiem, że dołączył bym do piratów. W ich obozie jest fajny klimat, blisko woda, plaża oraz mnóstwo rumu, grogu i czego tam jeszcze dusza zapragnie... Do tego dochodzi to, że moim zdaniem piraci są lepszymi wojownikami i są do nas dość dobrze nastawieni. Jeśli chodzi o to kto by wygrał to myślę, że jednak bandyci - po prostu jest ich więcej, dużo więcej.
Biały Najemnik:
Ja na setkę piratów, poniewarz kasa, Samuel i lubie Henrego. Co do walki to obstawiał bym bandytów : liczebność i złoto za które mogą kupić rzeczy do walki.
Sarkasmus:
Ja przyłączyłbym się do piratów, chociaż oczywistym jest, że znaczną przewagę mają bandyci nad piratami. Wybrałbym piratów, ponieważ mają fajny klimat.
Ainur:
Ja przyłączyłbym się do piratów,bo są mili a nie jak bandyci którzy są hamscy,jest lepsza atmosfera no może chociaż jest trochę bezpiecznie ale nie tak bardzo,i są dobrze zorganizowani.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej