Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Czy Gothic 4 to będzie ten sam gothic bez bezimiennego ?
Alfeim:
--- Cytat: Drago159 w 29 Sierpień 2008, 11:04:34 ---Głupio zrobili bo z beziego zrobili króla tyrana.Człowiek który tyle przeszedł nagl stał ie zły i nie uczciwy.Co o tym sądicie?
--- Koniec cytatu ---
Wladza korumpuje, a wlasciwie to nie wladza - tylko lek przed jej straceniem.
--- Cytat: truebezi w 29 Sierpień 2008, 17:47:25 ---Wiadomo na bank, że będzie też Lester - na targach przedstawiano model tej postaci.
--- Koniec cytatu ---
Juz ktos o tym wspominal ;)
--- Cytat: Pawel Najemnik z Farmy w 28 Sierpień 2008, 23:16:40 ---Wiadome jest tylko kilka rzeczy. Bezi na pewno będzie, będziemy znowu ratować albo niszczyć świat i na pewno będzie Lee i Milten.
--- Koniec cytatu ---
Skad masz taka wiadomosc?
Pawel Najemnik z Farmy:
To wynika z kilku screenów które widziałem. Lee był na tronie w gothic 3 ZB więc musiał być i w G4 Arcania. A Miltena widziałem w jednym z filmików z gothic 4.
truebezi:
Lee nie był na tronie tylko w sali tronowej obok innej postaci ( Bezi ?).Co do Miltena nie wiem jaki filmik masz na myśli, bo na targach był tylko trailer i powiedzmy sobie szczerze za wiele tam nie było widać ( totalna prowizorka co świadczy o tym że twórcy sami nie wiedzą co do końca począć z nowym bohaterem i fabułą). Na targach autorzy nowej części stwierdzili że mają być starzy bohaterowie ale którzy ( pewny jest Lester ) nie wiadomo. Autorzy wspominali wcześniej że w dodatku może zginąć jeden z przyjaciół Beziego, więc tak naprawdę nie jestem pewny, czy w czwartej części będzie Lee, Gorn czy Diego itd.
Nie zauważyłem by ktoś na forum poruszył temat Laresa więc podałem tę informację
Czaroxxx:
Mi to bez różnicy, w sumie jako tako sam Bezimienny nie robił żadnego klimatu ponieważ on sam w sobie nie miał charakteru, którego można by żałować, był nijaki więc jeśli będzie ktoś inny i będzie się różnić tylko wyglądem to nie będzie mi to przeszkadzać w najmniejszym stopniu. Oby 4 była lepsza od 3 to wybaczę nim tę ogromną pomyłkę jaka zaszła ze stworzeniem poprzedniej części.
Ainur:
Najważniejsza jest fabuła, klimat, grywalność oraz grafika, to są dla mnie 4 rzeczy, które powinny znaleźć się w Gothicu 4. A czy będzie Bezzimienny czy nie to sprawa producentów, ale bardzo fajnie by było gdyby był Bezzimienny.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej