Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Czy Gothic 4 to będzie ten sam gothic bez bezimiennego ?

(1/5) > >>

Reyden:
Ja myślę że to nie bedzię ten sam klimat bo bohater wiele dawał tej grze a wy jak myślicie?

Robben:
Ty się nie martw o Bezimiennego, tylko o fabułę i klimat, bo według mnie to są najważniejsze rzeczy. Co prawda bohater też jest ważny, ale nie najważniejszy. Jednak mam nadzieję, że będzie to także charakterystyczna postać, jak nasz Bezi - inaczej będziemy za nim tęsknić.

Kirgo32:
Wprawdzie chyba każdy fan Gothic przyzwyczaił się do Bezimiennego, ale to, że w kolejnej części nie będzie już on głównym bohaterem, nie będzie jakąś wielką stratą. Mam tylko nadzieję, że główny bohater będzie miał większe poczucie humoru od Beziego, bo właśnie jedną z niewielu rzeczy, której mi brakuje w serii gier gothic to duże poczucie humoru bohatera.

Rodney164:
To może być nawet lepszy Gothic niż poprzednie części i fakt, że głównym bohaterem nie będzie Bezimienny to gwarantuje, gdyż po trzech częściach jego przygód twórcy gry się zmieniają i mają pełne prawo do własnych pomysłów. Ile razy Bezi będzie zdobywał ponadludzką moc po czym tracił ją wraz z zakończeniem gry. To sie staje nudne. A nowy bohater to nowa mobilizacja wiernych graczy. Jeżeli ktoś porzuci Gothic tylko ze względu na zmianę głównej postaci w grze to mu szczerze współczuje. Gothic 4 i tak będzie dobry :D. My i tak nic możemy zrobić, więc powinniśmy przynajmniej wierzyć, że gra będzie miała spoko fabułę, grafikę jak i klimat :D.

Judasz.:
na początku gdy przeczytałem informacje, że nie będziemy grali bezim to uznałem iż to nie będzie taki sam Gothic co poprzednie części... jednak po przeczytaniu posta od Rodneya uświadomiłem sobie że była by to monotonia grając bezim który co część traci swą boską moc... zawsze jakaś odmiana nam się przyda a nowy bohater... no właśnie;p o tym przekonamy się gdy już wyjdzie G4;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej