Tereny Valfden > Dział Wypraw

Krwawa Stajnia

<< < (5/7) > >>

Walentin:
Walentin spojrzała sie na Foltesta:
- I to ma być wilkołak??? W zyciu nie widziałam wilkołaka ,ale jakoś mi to nie pasuje. To chyba musi byc co innego co? Jak myślisz? Co to jest i co może chciec od nich, bo ja nie mam pojęcia.

Foltest:
- Nie jestem pewien czy to zwykły wilkołak, ale oprócz tego rodzaju bestii są jeszcze dwa silniejsze, niemal legendarne stworzenia. Pierwsi z tej rasy, najsilniejsi i najpotężniejsi. Większość wampirów o tym wie, prawda Walentin ?? Co my teraz mamy z tym zrobić. Czekać ? Nie, nie mamy na to czasu. Więc co my zrobimym ??

Walentin:
- A nie wiem co zrobimy... - Walentin nadal miała w głowie tego zmutowanego (xD) wilkołaka. Jak go poskromić.. to chyba będzie najtrudniejsze. Kurzce a o jakich legendarnych stworzonkach mówił Foltest??? A dobra mniejsza z tym.
- A ta bestia pojawia się w różnych miejscach? Czy zawsze w tym samym zakątku???

Gunses:
- Oprócz nas, terroryzuje on jeszcze i inne wioski. Macie racje. Nie możemy tak tego zostawić! Do tej pory nie wiedzieliśmy z czym przyjdzie nam walczyć. Dzięki Wam, już wiemy. Jednak to nie koniec naszych problemów. Jeśli jest to wilkołak, to jest nieśmiertelny. Ale można go jednak zabić - odezwał się sołtys wioski - Tymczasem, przeczekajcie dzień w tej komacie. Nie chcemy, abyście byli zdani na nieprzyjemności z powodu słońca. Tutaj, u mnie w domu, niczego wam nie zabraknie! Czujcie się jak u siebie w domu. A nocą, przejdziemy się śladami bestii...

Foltest:
- Wiesz Walentin jak można zabić wilkołaka ???

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej