Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Lee
_Nameless_:
Upre się, że u Assasynów, co do liczby to nie pamiętam :P
BTW aby pogadać z Innosem trzeba mieć Berło Varantu ? nie wiedziałem nawet :P
Ale tak czy siak, nawet jak zabijesz króla i jakoś uda ci się przejśc gre bez bugów grając po stronie Innosa, to na sam koniec nie otrzymasz od niego gratulacji :P
Khaleb:
Nie wiem jak Ty grałeś :p ale jak grasz po stronie Innosa to żeby z nim porozmawiać Rhobar musi Ci dać swoje berło, nie ma innego wyjścia :) Prawdą jest, że nie otrzymasz od niego gratulacji, praktycznie rzecz biorąc jak zabiłem Zubena to powiedział mi tylko, że sługa Beliara został zniszczony etc. I nic nowego się nie stało, nawet 1 zadania nowego nie dostałem...
Aurora:
Ja też się rozczarowałam. I nie tylko Lee. Innymi bohaterami również. Są zupełnie inni niż w poprzednich częściach. A Lee to już masakra. Ja to myślałam, że on się będzie chciał bardziej zemścić na tych magnatach co go wrobili. A on od razu na króla. Zaciukać!
Cordex:
No strasznie srócl/skrócili role Lee w Gothicu 3. Po prostu masakra. Ale gdzie są jego towarzysze np: Torlof.
Zawsze Lee miał jakąś role do odegrania a teraz lipa totalna. A dokładnie gdzie jest Lee w Klanie Ognia (wiem że ma swoją hatkę/chatkę ale gdzie).
Ksardax:
No niezupelnie. Lee fakt faktem zawsze mial role (zawsze cos waznego musial zrobic) W GIII jest podobnie. Co do wczesniejszych postow, zaszyl sie w Nordmarze, dokladnie jest w klanie ognia, gdy tam dotarlem, ostrzyl bron i od razu widac bylo wscieklosc na jego twarzy i chec zemsty na Rhobarze II. Pomyslalem ze trzeba mu pomoc, poprosi was odostarczenie jednej z run teleportacyjnych, ktore beda pomocne w dostaniu sie do krola.
Czy jest cos bardziej waznego niz chec zemsty na Rhobarze, za wszystkie te lata przez ktore Lee tulal sie po calej Myrtanie, zostal zeslany do Gorniczej Doliny, byl zaufanym generalem Krola, a ten tak mu odplacil po przegranej wojnie z orkami?
Tutaj sie mylisz i to bardzo, Cordex. To jedna z ciekawszych misjii. A Torlofa ani innych najemnikow tez mi brakuje, ale przeciez oni zostali w Khorinis, ktos tam tez musi bronic farm i dobytku (tak to sobie tlumacze). Poza TYM, w GIII masz i tak masakryczna liczbe NPC niezaleznych (ponad 1200), jasne mozna dodac i wiecej i pewnie w dodatku to nastapi, ale ciekawe bylo spotkanie go samego.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej