Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Lee

(1/3) > >>

SzpakU:
Co się stanie jeśli na przykład zabiję króla z Lee będąc jeszcze przed pierwszym spotkaniem z Xardasem lub czy będzię można przejść grę jeśli się zabije króla. Czy można grać bez króla? Lepiej go zabić i pomóc Lee czy zostawić żywego a jak już zabijać to najlepiej w którym momencie gry?

Xsardas:
Według mnie to zależy... bo jak grasz dobrem to odpowiedz sobie sam na to pytanie ... ;] No a jak ze złem to no chyba wiadomo, ale z tego co mi wiadomo to chyba najlepszy moment to końcówka gry ;]

Pozdro All

--- Cytuj ---bo jak grasz dobrem to odpowiedz sobie sam na to pytanie
--- Koniec cytatu ---

Kolego, to właśnie Ty masz odpowiedzieć na to pytanie. Proszę o nie pisanie w przyszłości takich postów, które nie wnoszą w ogóle NIC do tematu. - [Boba Fett]

_Snopek_:
Moim zdaniem bardzo obcieli role Lee w G III
Po piraniach spodziewałem się naprawde dużo więcej w tej kwestii ale jak widać nie można mieć wszystkiego
Osobiście dałem Lee teleport do Stolicy żeby wypełnić quest ale nie mam najmniejszego zamiaru pozwalać mu na zabijanie króla więc dużo do wątku nie wniose

_Nameless_:

--- Cytat: Xsardas ---Według mnie to zależy... bo jak grasz dobrem to odpowiedz sobie sam na to pytanie ... ]
Pozdro All

--- Koniec cytatu ---

Po pierwsze nie uważam, że granie po stronie Innosa można uznać za granie po stronie dobra... ale nie o tym jest temat

Po pierwsze, z tego co się orientuję grając po stronie Innosa Król staje się twoim głównym zleceniodawcą, jeśli go zabijesz to po pierwsze nie będziesz mógł grać jako wybraniec Innosa, po drugie rzuci się na ciebie cały, luczki Vengrad (za to dostaniesz AÂŻ 5 reputacji u assasynów)

Jeśli zaś grasz po stronie Adanosa lub Beliara to tak czy siak będziesz musiał ubić króla

Khaleb:
Hmm  jeśli zabijesz króla to oczywiste, że nie bedziesz mógł być wybrancem Innosa, chociaż nie do końca! Jesli zdecydujesz sie na zabicie króla to przy jego ciele bedzie berło dzięki któremu można porozmawiać z Innosem, ale nie wiem czy to wtedy zadziała( ja rozmawiałem z bogiem ognia bez zabijania Rhobara).A co do tej reputacji u assasynów to sie chyba mylisz, bo dostajesz nie 5 a 10 rep. i nie u assasynów a u orków- ale już nie pamiętam dokładnie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej