Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Lee

<< < (3/3)

Simon:
Mimo zabicia Rhobara można przejść grę po stronie Innosa. Gdy się rozmawia z Innosem to mówi on coś takiego "mam nadzieję że godnie zastąpisz wybrańca Innosa którym był Rhobar". Jedyny minus to taki, że Rhobar jako jedyny w grze może nas nauczyć umiejętności "Paladyn" i to dopiero po wykonaniu głównego questu dla Innosa. Możemy też zabić go dopiero wtedy.

Dark Prince:
Jeśli gra się wyznawcą beliara, czy po stronie orków to trzeba zabić króla. Jeśli gra się buntownikiem i zabije się króla to lepiej wszytaś sejwa, ponieważ buntownicy zaczną nas atakować. Chyba że w połowie gry zmienimy taktykę:)

Dydu:
Grę się da przejść po zabiciu króla tak myśle. Chodz tego nie zrobiłem jeszcze. Mam sposobność ,gdyż znalazłem kamień teleportujący do zamku. Pozostaje dalej moralność gracz. Pamiętając o tym ,że Lee nam pomugł w wcześniejszych częściach. Robar nic dla nas nie zrobił ,a wrecz trafiliśmy do koloni karnej. Myśle, że jedak spruboję na początku go nie zabijać tylko przy końcu gry. Drugim razem gdy będę przechodził grę to go zabiję wcześniej, aby zobaczyć co się stanie. Pozdrawiam wszystkich....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej