Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Najtrudniejszy rozdział

<< < (5/8) > >>

Airyx:
Dla mnie najtrudniejsze również były 5 i 6 rozdział - nie ze względu na walki, bo tak silnej postaci, jaką ma się w tych rozdziałach, mało kto zdolny jest sprostać. Najgorsze było dla mnie rozwiązywanie tych wszystkich zagadek, znajdowanie odpowiedniej kolejności przełączników itp. itd. - jest to nudne, frustrujące i łatwo można się pogubić. :'(

salami97:
Według mnie najtrdniejszym(albo najnudniejszym) rozdziałe jest roz.6 jeżeli jest się magiem bo trzeba zdobywać kolejne levele , żeby mieć szósty krąg i uaktywnić uriziela  >:(

Drago159:
Nie wiem czemu ale zawsze gdy przechodzę Gothica zawsze jest ten 5 rozdział :D

gumbas18:
Według mnie najcięższym rozdziałem był rozdział 2 ponieważ musiałem odnaleźć gniazdo co było łatwe ale kiedy trzeba było je odtworzyć to już było ciężko ponieważ kiedy tam wchodziłem to ciągle mnie atakowały pełzacze ale kiedy je już pokonałem je to była jeszcze królowa z którą miałem też wiele problemów ponieważ gdy do niej podchodziłem żeby ją zaatakować to ją zaatakowałem ale ona mnie też i za jednym atakiem zabierała mi 50% życia i na niej wydałem najwięcej mikstur na życie ale i tak jej  nie mogłem pokonać więc kupiłem czary których szukałem około 1 godziny i wtedy ją pokonałem więc dlatego uważam 2 rozdział za najcięższy

kronos1194:
Dla mnie II bo I to monotonia kilka zadań w SO a później właśnie trzeba jakiś lvl mieć i umiejętności i zaczynają się schody bo trzeba by zdobyć je w jakiś sposób a każdy wie że wypełnianie samych zadań to mało :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej