Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Najtrudniejszy rozdział
Gordian Morii:
Jak dla mnie rozdział pierwszy powód trzeba się ołazić żeby dołączyć do jakiegoś obozu i łatwo zginąć.
Eskel:
Dla mnie ten w którym trzeba isc po uriziela, doładowac go i znowu wrócic do świątyni. Dużo jest tam pułapek i przeciwników. Nie pamietam który to ale mi sie zdaje ze 5. I jescze ten co trzeba znalesc lek orkowi i isc po składniki ULUMULU. To chyba 4 rozdział, nie?
Uhzonks:
1 i 2 są rozdziałami które przechodzi się z zamkniętymi oczami. W 5 i 6 rozdziale postać jest tak rozwinięta, iż zaliczenie gry to istny banał. Nienawidzę 3 rozdziału. Nienawidzę, nieuwielbiam, niekocham. Za każdym razem przeżywam chwile grozy gdy Baal Lukor wyskakuje na mnie wrzeszcząc wściekle. Ale w końcu to Gothic co nie? :)
Pawel Najemnik z Farmy:
Dla mnie niema rozdziału trudnego. Są tylko zadania trudne. Więc tak
1 rozdział jest trudny aż nie zdobędziesz mapy (i zobaczysz inną drogę do SK).
2 rozdział jest też dość łatwy (nie było żadnych bosów a pokonanie tych pełzaczy jest łatwe jak przeszedłeś cały (powtarzam cały) rozdział 1)
3 rozdział i tu musiałem dużo kombinować (byłem magiem za każdym razem). Dlaczego? Na tak małych odległościach spróbuj zabić orka.
4 rozdział mnie nie zaskoczył (dla maga to drobnoska zabić obóz jak zna 4 krąg) więc był łatwy.
5 i 6 były łatwe. o ile w 5 o nic nie musiałeś się martwić to do 6 już trzeba było zdobyć dużo eliksirów i unikać rzucenia czaru na śniącego.
Więc jak napisałem 3 rozdział był dla mnie najtrudniejszy.
Caerberus:
--- Cytuj ---Umieść cytat
Dla mnie najtrudniejszy jest 1 i 6, dlaczego:
1: Trzeba wyrobić postać i dołączyć się do gildi.
6: Bo trzeba pokonać 2 smoki i pełno jaszcczuroczłeków, orków i poszukiwaczy.
Dla mnie tylko 2 rozdziały są trudne, a i jeszcze 2 jest taki średnio - trudny, dlatego że:
- Nie jest łatwo przejść do kopalni i zdobyć o nich raport.
--- Koniec cytatu ---
E... A niemówimy o Gothicu jedynce???
Dla mnie najtrudniejszy był 6, bo nielubie takich logicznych zagadek.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej