Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Sposoby na smoki
Reyden:
Moim sposobem jest deszcz ognia lub przywanie demona chociaż udało mi się pokonać ożywieńca z przyzwaniem golema.
Grison:
Sposoby na smoki... niby trudni to przeciwnicy (szczególnie w nocy kruka gdzie się regenerują) ale mimo to można pokonać ich łatwiej niż by się zdawało.
Po pierwsze już od początku gdy wyposażam się w zwoje z przyzwaniem demona, golema, armii ciemności i co tam się jeszcze da. Do tego zwoje z zaklęciami ofensywnymi: Krzyk Umarłych, ÂŚmiertelna Fala, Tchnienie ÂŚmierci etc. o ile w ogóle znajdę takowe u handlarzy. Zawsze można polegać również ta swoim własnym mieczu, bądź pomocy łowców smoków. Ta jest szczególnie widoczna przy pokonywaniu Bagiennego Smoczyska. O Biffie to już chyba wspominać nie muszę.
Grad:
Więc teraz ja napisze swój sposób na smoki ja przyzywam demona i pomagam mu walczyc ze smokiem albo robie deszcz ognia ale mozna tez tylko mieczem
krassus:
Ja bym nie korzystał z ognistego deszczu. Może się przydać na ostatniego smoka. Jeden zwój "przywołanie demona" załatwi sprawę. Ty w ty czasie możesz oczyścić skarbiec. Demon sam sobie da spokojnie radę:D
wiedzmin4269:
Idę do smoka przyzywam demona smok go atakuje a ja w tym czasie walę do smoka z desczu ognia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej