Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Sposoby na smoki

(1/4) > >>

Grad:
Piszcie jakie macie sposoby na smoki np. czym go pokonaliscie i jak i prosze bez kodow

Paladyn18:
Mój sposób to jest taki kupić czar przyzwanie demona i kiedy się ze smokiem pogada to go użyć wtedy smok się zajmie demonem a ja spokojnie w niego nawalam z kuszy lub miecza

Robben:
Albo kupić czar ,,Deszcz Ognia'', dzięki czemu za jednym podejściem smoka będziemy wstanie wykończyć. Jeśli się jest magiem, to wystarczy nauczyć się czaru ,,Przyzwanie szkieletów'' i przyzywać po kolei każdego i smoka oni sami zabiją. Innych skutecznych sposobów, poza zlikwidowaniem smoka bronią, nie widzę.

user no. 11627:
Jeśli jesteśmy magiem, to wystarczy nam czar "Deszcz ognia" albo "Armia ciemności". Gorzej jak gramy jakimś wojownikiem, możemy co prawda kupić odpowiedni czar, ale są one dość drogie i wymagają sporo many. Oprócz walki mieczem można też zastosować inny sposób - stajemy odpowiednio daleko od smoka i atakujemy go najlepiej z łuku, ponieważ kusza jest nieco wolniejsza, a gadowi regeneruje się życie. Jeśli mamy szczęście to smok nawet nie będzie nas atakować. :D

Mc:
Moim i najlepszym sposobem jest nastepujący...
Podchodzimy do smoczka... gadamy z nim... i zabijamy... zabieramy łuski krew serce i skarby... i narka smoczku... Wczym problem???

Czym zabijam???
Jak jestem magiem zabijam przeciwstawnym żywiołem...
Jak jestem wojownikiem to najlepszą bronią jaką mam w ekwipunku :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej