Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Patch 1.7 zapowiedziany!

<< < (10/20) > >>

McSloniu:
No nie. Testerzy wykryją błędy i twórcy będą musieli je załatać. Potem jeszcze raz, no i powinna być premiera. Wiec powinno to potrwać do końca marca. Sądze, że Gothic 3 CP 1.7 będzie wydany na początku kwietnia. O ile nie bedzie nie przewidzianych problemów. (one prawie zawsze są :D)

Józio:
a ja mam takie pytanie czy zmienią się wymagania sprzętowe bo ja w gothica 3 gram na minimalnych wymaganiach i jeszcze mi się zacina
Moje wnetrzności komputera to:
procek intel celeron D 3.06Ghz
karta graficzna geforce Fx 5500 256 Mb
i 1 Gb RAM
i mam takie pytanie czy pujdzie mi gothic 3 z tym dodatkie na takim sprzęcie ???

Isentor:
Wymagania gry nie ulegną zmianie, czego wy się spodziewacie? Po prostu gra funkcjonuje lepiej niż kiedyś. Bez przycięć i zwolnień.

Respev:
Dokładając do tego co mówi Isentor - jak wymagania gry mogą spaść w dół, skoro w Edycji Rozszerzonej znajdą się tekstury w wyższej rozdzielczości (nie wszystkie oczywiście)? Najśmieszniejsze jest to, że niektórzy chcą, wręcz wymagają, żeby Gothic 3 działał im płynnie na złomie, który był dobry w 2003 roku...

Casillas:
Mi wystarczy że żeby Gothic 3 chodził mi płynnie i się wcale nie przycinał nie na najwyższej szczegółowości i średniej rozdziałce choć mam mocną maszynę(quad 2,33GHz NvidiaGeForce9600GS 4GB RAMU)To mi w zupełności wystarczy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej