Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Patch 1.7 zapowiedziany!

<< < (11/20) > >>

Józio:
Respev ty mnie źle zrozumiałeś mi chodziło o to czy wymagania się nie zwiększą

tomek007:
Siemka,,,Józio moim skromnym zdaniem może pograsz na minimalnych,z pomocą INOSA .POMYÂŚL O NOWSZYM PC JEÂŻELI CHCESZ POGRAÆ W G3 BEZ PRZYCINKI... ;)

Lesterek:
Zapowiada się interesująco, na pewno wypróbuję. Ciekawi mnie czy usuną ograniczenie towarzyszy broni do 1 :P strasznie mnie to denerwowało kiedy na towarzysza mogłem wybrać sobie tylko jednego NPC, a bez tego gracz czasami mógłby się poczuć jak dowódca jakiegoś oddziału :P . Możesz ktoś podsunie im ten pomysł? Zastanawia mnie jak teraz będzie wyglądała gra w G3 (grałem na średnich w miarę komfortowo) a teraz na dodatek zmieniam kartę graficzną, więc chyba pogram sobie w końcu na wysokich (komfortowo rzecz jasna). Odnośnie premiery- mogą robić to nawet do 2009... tfu, mamy 2009, do 2010 ale chce być w końcu zadowolony a nie znudzony z gry po przejściu kilku pierwszych, ciekawszy wątków.

Baś-ka:
A czy ten błąd z wychodzeniem za arenę też będzie poprawiony?  Tzn. gdy my wychodziliśmy z areny to zadanie było unieważnione, ale gdy nasz przeciwnik wychodził za arenę walka dalej trwała.

Respev:

--- Cytuj ---A czy ten błąd z wychodzeniem za arenę też będzie poprawiony?
--- Koniec cytatu ---
Tego pewnie nawet nie wie sam RobeN. Skoro naprawili 800 błędów względem patcha 1.6, to coś musieli załatać, więc nie widzę przeszkód, żeby to nie było naprawione.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej