Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Patch 1.7 zapowiedziany!

<< < (9/20) > >>

Respev:
Najbardziej prawdopodobny termin to kwiecień/maj.

rysmen1:
Czy zostały naprawione sępy, które zamiast latać ślizgały się po ziemi?

Isentor:

--- Cytat: rysmen1 w 28 Luty 2009, 10:59:06 ---Czy zostały naprawione sępy, które zamiast latać ślizgały się po ziemi?

--- Koniec cytatu ---
Materiał filmowy tego nie ukazuje.

McSloniu:

--- Cytat: Respev w 27 Luty 2009, 22:06:38 ---Najbardziej prawdopodobny termin to kwiecień/maj.

--- Koniec cytatu ---

Na blogu RobeNa znalazłem taką informację:

--- Cytuj ---Kiedy? (update)

Wszystko wskazuje na to, iż prace testerów potrwają do końca miesiąca. Nie chcę podawać konkretnych dat, gdyż głównym celem jest dopracowanie tego wszystkiego, co tylko się da. Mam nadzieję, że efekt nie będzie w stylu "zrobiliśmy co w naszej mocy - pacjent zmarł...". Zatem data premiery ostatecznej wersji łatki nie jest konkretnie określona.
--- Koniec cytatu ---

Po prostu nie moge się doczekać już, czy to miesiąc, czy 2 lub 3. Za ten czas chbya  zagram sobie w Gothica 1 i 2 oraz Kruka. Wszystkim polecam. Mieć na świeżo fabułe.

Respev:

--- Cytuj ---Na blogu RobeNa znalazłem taką informację:

Kiedy? (update)

Wszystko wskazuje na to, iż prace testerów potrwają do końca miesiąca. Nie chcę podawać konkretnych dat, gdyż głównym celem jest dopracowanie tego wszystkiego, co tylko się da
--- Koniec cytatu ---
To, że testerzy testują grę do końca miesiąca, nie oznacza, że wtedy patch będzie miał swoją premierę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej