Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Patch 1.7 zapowiedziany!
Mantos:
No cóż, nieźle się zapowiada, może gra wreszcie będzie wyglądać tak jak powinna od samego początku. CP nie musi się bać o brak zajęcia po ukończeniu tej łatki, wszakże ZB czeka, a potem? Kto wie, może Aracania? Miejmy nadzieję że jednak nie :P
Respev:
--- Cytuj ---CP nie musi się bać o brak zajęcia po ukończeniu tej łatki, wszakże ZB czeka, a potem?
--- Koniec cytatu ---
Zmierzch Bogów jest wykonany przez Trine Games i to oni wykonują uaktualnienia. CP Team oficjalnie ogłosił, iż nie będzie poprawiał dodatku.
--- Cytuj ---No cóż, nieźle się zapowiada, może gra wreszcie będzie wyglądać tak jak powinna od samego początku.
--- Koniec cytatu ---
Zapewniam, że nie. Patch nie jest rewolucyjny. Gracze mają za duże oczekiwania. Widzieliśmy już z Isentorem długi, bo ponad 20 minutowy materiał przedstawiający Edycję Rozszerzoną . Nie ma rewolucji. AI niby poprawione, ale i tak walki wiele się nie różnią. Niektórzy mówią, że patch uczyni z gry "Gothica 3,5", a ja uważam, że będzie to tylko "Gothic 3,25". W kwestii wydajności - jest lepiej. Myślę, że około 25%-40% skok wydajnościowy będzie zauważalny.
--- Cytuj ---Little BiG BloG jako pierwsi w Polsce
--- Koniec cytatu ---
Guzik prawda, my widzieliśmy go pierwsi ;) Materiał dostaliśmy 15 lutego.
Szkodnik6:
--- Cytuj ---Guzik prawda, my widzieliśmy go pierwsi ;). Materiał dostaliśmy 15 lutego.
--- Koniec cytatu ---
Więc Little BiG BloG kłamie :-\.
Respev:
Ciekawe jestem, skąd Little BiG BloG w ogóle dostało dostęp do tego filmu. Film miał być exclusivem nagranym przez RobeNa specjalnie dla nas. Niestety, RobeN zrobił nas w konia i będę musiał sobie z nim porozmawiać...
McSloniu:
Sądze, że ten patch odnowi Gothica 3. Zagram w (już można powiedzieć) starego Gothiczka 3, jeszcze raz. Spodobało mi się to, że wprowadzono nowe bronie. Np. topory. Ja w G3 nigdy nie użuwałem toporów. No może tylko tego barbarzyńskiego. Już nie mogę się doczekać :). Jak sadzicie kiedy bedzie on dostępny? tylko jak ma ktoś odpowiedzieć coś w stylu: ''Kiedy zakończą prace nad nim'' - to dziękuje. Tego to się sam domyślam. :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej