Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Kto z Was ukończył grę?

<< < (2/4) > >>

Aurora:
No to ja też gratuluję wszystkim ,którzy ukończli te grę.
Ja grałam jako wysłannik Innosa.
Według mnie pokaz slajdów nie był dobrym pomysłem. Myśle ,że lepiej by wyszło jak by dali filmik z wszystkimi wiadomościami i fajną muzyczką.
W Gothicu II było fajniej.

KARWO:
Ja tam gothica zapewne nie przejde bo bugi mi rozwalają prawie wszystkie questy   np. w połowie gry się zorientowałem  ze główne misje znalezienie kielichów i artefaktów adanosa mam w dzienniku jako nieudane... nie ma opcji dialogowych itp.   Poczekam na porządnego patcha i wtedy spróbuje na nowo.

Apyl:
Ja przeszedłem Gothica na 3 sposoby i uważam, że pokaz slajdów jest lepszy od filmika, ale filmiki w trakcie gry mogły być....

Rozwiń wypowiedź - DODO

Garret:
Przeszedłem grę 6 razy (wiem, że jestem maniakiem) w taki oto sposób:
Dla orków i dla rebeliantów tymi "profesjami:
-Mag, max mana i 250 wiedzy (troszkę w siłę i w myślistwo)
-Wojownik max w siłę 50 w myślistwo i kilka punktów w manę (miałem około 500 siły)
-ÂŁucznik 150 siły, reszta w myślistwo kilkanaście punktów w mane
Oczywiście skile rozłożyłem podobnie. Na końcu gry oczekiwałem fimiku, ale nie byłem rozczarowany widząc pokaz slajdów. Za każdym razem jest on inny, zależy jaką drogę wybierzem, kogo zabijemy itd.
Ale jednak filmik byłby lepszy.

Garret

Herr Kszekosz:
Nie wiem jak zakończenie po stronie Beliara, ale ja skończyłem jako paladyn i slajdy końcowe wykluczają g4. A ten dodatek do g3, to pewnie dla tych co wybrali Adanosa i dostali się do nowego świata...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej