Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Kto z Was ukończył grę?

(1/4) > >>

Khaleb:
Witam, chciałbym się dowiedzieć ilu z Was ukończyło trzecią część Gothica? Powiem szczerze, że ja zrobiłem to na 2 sposoby.Jak sługa Innosa i Adanosa.Zaintrygowała mnie jeszcze jedna sprawa-brak żadnego filmu na końcu gry( taki spoiler) także się go nie spodziewajcie... Czy Wy także nie mieliście owego filmu?Proszę o odpowiedzi... Pozdrawiam

Khaleb

Xsardas:
Gratulacje... ale szkoda że nie ma filmów... no bo zawsze jak się przechodziło jakiegoś Gothica to się właśnie czekało na ten ostatni film ja zawsze myślałem:"Co oni teraz wymyślili ,jak to się skończy" potrafiłem grę w 1 dzień przejść dla filmiku !! Ah... wielka szkoda wielka... ;(

_Nameless_:
Ja miałem filmik...znaczy pokaz slajdów ale podobał mi się bardziej niż jaki kolwiek filmik w serii

A o tym, że gra nie ma outra dowiedziałem się przeglądając pliki gry :P są tam reklamy, intro ale outra nie zauważyłem... myślałem, że będzie coś na silniku gry ale slady są lepsze :P

Aha gre przeszedlem jak narazie tylko 1 raz, wspólpracując z Xardasem, teraz przymierzam się do gry jako sługa Beliara

abdul:
ja własnie przeszedłem jako sługa Inosa (wojownik), właśnie sie szykuje go przechodzenia drugi raz jako mag (dla beliara)

PS. pokazik slajdów był super :D

Isentor:
Każdy z was tak mówi o tych slajdach a ja już nie mogę wytrzymać...czy ktoś z was mógłby nagrać ostatnie minuty gry oraz ów pokaz slajdów choć by za pomocą programu Fraps. Na pewno ucieszy to wielu [w tym mnie] fanów sagi gothic którym trójeczka nie za bardzo działa.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej