Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Kto z Was ukończył grę?
Tkoron:
Ja ukończyłem jako sługa Inosa. A jeżeli chodzi o filmik podobał mi się ale:
-Najmniej ze wszystkich filmików z gothica mi się podobał - nie ma tego klimatu :-(
-Biorąc go pod uwagę małe szanse na 4 część ( może jednak będzie dodatek, albo gra na podstawie wcześniejszych przygód bezimiennego)
memron:
zdziwilo mnie ze na koncu najnowszego gothica niebylo zadnego filmu tylko jakies tanie obrazki.Tu panowie troche dali ciala bo wolalbym hociaz/chociaż filmik typu...bezimienny poznaje na zabawie u ksardasa fajnom/fajną dupcie zaklada rodzinke sadzi dzewko az tu nagle...no i mamy dodatek Pozdro.
Szaman:
Ja przeszedłem grę drogą Innosa . 60 lvl, 200 siły, 300 wiedzy, 150 umiejętności myśliwskich itd. A co do filmika... mnie sie nawet podobał, ale szkoda że nic nie było o Xardasie...
Maksous:
Ja ukończyłem grę na każdy sposób. Filmiki były fajne, nic do nich nie mam, szkoda tylko że nie było pokazanych nieznanych krain :/
xmati06:
Wszystkim gratuluje ukoncznia gry!
Sam ukończyłem ja dopiero raz i odożyłem na miesiąc-dwa aby za drugim podejściem nie było za łatwo. Przeszedłem ją ścieżką Innosa. A ten pokaz slajdów to w sumie najprostrzy sposób przekazania dalszych losów bohatera. Cóz filmik może i byłby lepszy ale to też nie jest takie złe. Szkoda tylko że nie ma takiej jakby niepewnośco o te losy jak choćby to było w filmiku z Gothica 2. W tamtym przypadku długo się myślało dlaczego Xardas przeszedłna "ciemną stronę mocy" itd. Ale teraz w sumie jest ciekawość co będzie w następnej części:) jeśli takowa powstanie...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej