Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Service Pack v1.4 dla Nocy Kruka już jest (nowy patch)!

<< < (14/70) > >>

Respev:
Co do tego:

--- Cytuj ---2.Misja "Złoto Brutusa",błąd jest taki, że nawet nie trzeba odszukać Dena, żeby zliczyć misję - do naprawienia, po prostu trzeba zrobić żeby dopiero po odnalezieniu Dena i jego przeszukaniu można było mu zwrócić złoto a zarazem wykonać misję.
--- Koniec cytatu ---
To nie jest błąd. Gdy nie przyniesiemy mu 200 sztuk złota (po prostu tyle nie mamy), Brutus mówi:

--- Cytuj ---Słuchaj, po prostu przynieś mi 200 sztuk złota. Nie obchodzi mnie, skąd je weźmiesz - ważne, żeby to było złoto.

--- Koniec cytatu ---

Szkodnik6:
Ale nie uważasz, że to duże ułatwienie, przecież Den leży w pobliżu smoczych zębaczy, a przecież wiadomo, że są trudne do pokonania.
P.S. potrzebny jest ci jeszcze ten save, bo mam jeszcze przed wejściem na zamek.

Respev:

--- Cytuj ---Ale nie uważasz, że to duże ułatwienie, przecież Den leży w pobliżu smoczych zębaczy, a przecież wiadomo, że są trudne do pokonania.
--- Koniec cytatu ---
No i co z tego? To co ja mam zrobić? Wziąć i zatrudnić ludzi, którzy dubbingowali Gothica, żeby nagrali od nowa kwestię dialogową z Brutusem?

--- Cytuj ---P.S. potrzebny jest ci jeszcze ten save, bo mam jeszcze przed wejściem na zamek.
--- Koniec cytatu ---
Potrzebny.

Szkodnik6:
A po co nowe kwestie, wszystkie kwestie zostaną takie samo. Chodzi mi o to aby opcja oddania złota było dostępna dopiero po przeszukaniu ciało Dena. To wszystko. Jak chcesz twój wybór.

Save wysłany na pw.

Grison:
Nie wiem czy taka sugestia się już nie pojawiła.
Nie wiem również ile czasu by to zabrało i czy chciałoby się wam w takie coś bawić ale tak sobie myślę, że dobrze byłoby dodać niektórym NPC opcję dialogową odnoszącą się do dawania im oręża. W końcu są już opcje na dawanie mikstury leczniczej czy nawet ubrania tak więc dlaczego nie miało by być i tego. Jestem pewien, że taki bajer pomógłby np. w przebijaniu się przez GD wraz z Biffem, który nosi jakiś lipny topór. Można by go wyposażyć w jakiś porządny mieczyk. W razie potrzeby żądało by się zwrotu. Zwiększyłoby to realizm.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej