Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Service Pack v1.4 dla Nocy Kruka już jest (nowy patch)!
Diegos6:
A czy dało by sie naprawić taki błąd:
Gdy jesteśmy w przemianie np. w smoczego zębacza i nabijemy sobie następny lvl to nie daje nam PÂŻ
Fajnie by było żeby dodawało PÂŻ
Respev:
--- Cytuj ---1.Misja "Polowanie na zębacze", zabijamy przywódcę stada i zabieramy mu pazury,dla kupca Lutero(o dziwo nie trzeba mieć umiejętności ściągania pazurów) - poprawcie to.
--- Koniec cytatu ---
No tak, ale wtedy to nie będzie miało sensu.
--- Cytuj ---2. ide sobie i nagle się zapadam
3 chce na coś wskoczyć i nagle skacze bardzo wysoko a potem spadam i mnie nie zabija
--- Koniec cytatu ---
Wina silnika, nie poprawimy tego bo to niemożliwe.
--- Cytuj ---3.Często jak nie za każdym razem Dobar i Parlaf zacinają się na tej krawędzi. Można by ją jakoś "wygładzić", a i jeszcze Dobar zacina się przy wiadrze z wodą - http://www.vpx.pl/zdjecie,dobar_i_parlaf.html
--- Koniec cytatu ---
Wszyscy kowale zacinają się na wiadrze. Niestety, tego nie można naprawić, a jeśli już, to było by z tym bardzo dużo kombinowania.
--- Cytuj ---Przecież napisałem u jakich postaci jest wpis w "Nauka" - są to tylko dwie osoby.
--- Koniec cytatu ---
A skąd pewność, że tylko dwie?
Szkodnik6:
"A skąd pewność, że tylko dwie?"
Sorry tak naprawdę to są cztery(aktualnie gram w g2nk i jestem w czwartym dziale i tam doszły osoby) zresztą podeślę ci pełne info jak ukończę całe g2nk
Ale mógłbyś zrobić aby wpis dawały NASTĂPUJÂĄCE OSOBY:Erol, Grimbald, Grom i Dragomir.
Niedługo podeślę ci spis wszystkich błędów znalezionych przeze mnie.
A co myslisz o "piłach o cięcia"
Respev:
Nie wiem, nie patrzyłem jeszcze na te piły. Michał92 najprawdopodobniej to naprawi (wątpię, żeby to była wina skryptów). Ma ktoś może zapis gry jeszcze sprzed rozmową z Brutusem (oczywiście w Górniczej Dolinie)? Muszę sprawdzić, czy to co zrobiłem działa.
Tiw:
Po zabiciu Poszukiwacza czarem "Bryła lodu" (czy jakoś tak, polega na zamrożeniu przecwnika) można z niego "wyjąć" wszystkie, chyba, najlepsze runy w grze, jak się go zabije normalnie to nie dostaje się żadnej runy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej