Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Service Pack v1.4 dla Nocy Kruka już jest (nowy patch)!

<< < (15/70) > >>

Szkodnik6:

--- Cytat: Grison w 12 Sierpień 2008, 16:53:18 ---Nie wiem czy taka sugestia się już nie pojawiła.
Nie wiem również ile czasu by to zabrało i czy chciałoby się wam w takie coś bawić ale tak sobie myślę, że dobrze byłoby dodać niektórym NPC opcję dialogową odnoszącą się do dawania im oręża. W końcu są już opcje na dawanie mikstury leczniczej czy nawet ubrania tak więc dlaczego nie miało by być i tego. Jestem pewien, że taki bajer pomógłby np. w przebijaniu się przez GD wraz z Biffem, który nosi jakiś lipny topór. Można by go wyposażyć w jakiś porządny mieczyk. W razie potrzeby żądało by się zwrotu. Zwiększyłoby to realizm.

--- Koniec cytatu ---
Całkiem niezły pomysł ale myślę, że to nie wypali bo trzeba by było nagrywać nowe dialogi a tak w ogóle jest to raczej czasochłonna robota.

Respev:

--- Cytuj ---A po co nowe kwestie, wszystkie kwestie zostaną takie samo. Chodzi mi o to aby opcja oddania złota było dostępna dopiero po przeszukaniu ciało Dena. To wszystko. Jak chcesz twój wybór.
--- Koniec cytatu ---
To nie jest wykonalne.

Grison:

--- Cytat: Szkodnik_66 w 12 Sierpień 2008, 19:46:14 ---Całkiem niezły pomysł ale myślę, że to nie wypali bo trzeba by było nagrywać nowe dialogi a tak w ogóle jest to raczej czasochłonna robota.
--- Koniec cytatu ---

LOL jakie nowe dialogi? Jestem pewien, że w nagranych już dialogach do gry znajdą się kwestie "Proszę" i "Dziękuję". Jednak nie wiem czy nie byłoby z tym za dużo roboty. Poza tym po co komu głos w takim detalu?

Respev:
Patch ma naprawiać błędy, a nie dodawać nowe opcje. Od tego są modyfikacje.

Szkodnik6:
Cytuj:
3.Często jak nie za każdym razem Dobar i Parlaf zacinają się na tej krawędzi. Można by ją jakoś "wygładzić", a i jeszcze Dobar zacina się przy wiadrze z wodą - http://www.vpx.pl/zdjecie,dobar_i_parlaf.html
Wszyscy kowale zacinają się na wiadrze. Niestety, tego nie można naprawić, a jeśli już, to było by z tym bardzo dużo kombinowania.

A dało by się jakoś wygładzić tę krawędź?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej