Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Service Pack v1.4 dla Nocy Kruka już jest (nowy patch)!

<< < (12/70) > >>

Szkodnik6:
Przecież napisałem u jakich postaci jest wpis w "Nauka" - są to tylko dwie osoby.
Aha tamte osoby(Grimbald, Erol i Grom) nie dają nam w cale wpisów, że mogą nas czegokolwiek nauczyć.
Edit:Ups zapomniałem o Górniczej Dolinie, przecież tam też są myśliwi - mogę też dać wpis w "Nauka", zresztą zakończyłem już Jarkendar to niedługo podeślę ci całe info na ten temat, a i jeszcze lokalizację "pił do cięcia".

Edit(08.08.08) no właśnie do tego jeszcze dochodzi myśliwy Talbin z Górniczej Doliny, on tak samo daje w pis w "Nauka".

Szkodnik6:
Kiedy zapytamy Meldora "Czy są tu jakieś interesujące rzeczy", mówi on nam, że Kardif sprzedaje informacje i pojawia się wpis w dzienniku, potem kiedy zagadamy pierwszy raz do Kardifa, pojawia się wpis, że on sam może nam sprzedać informacje. Czyli jeden wpis jest niepotrzebny. Proponuję aby zrobić tak: jak zapytamy Meldora "Czy są tu jakieś interesujące rzeczy" to żeby nie pojawiał się wpis w dzienniku, albo żeby w ogóle tego dialogu nie było.

XAR_DAS:
Jest jeszcze jeden błąd związany z chodzeniem, jak jet misja gdzie trzeba Constantinowi ukraść pierścień, (od gildii złodziei zadanie) to nie trzeba uczyć się skradać, wystarczy iść tyłem, i on się nie obudzi . tak samo można wyjść.

I kolejny z przechodzeniem przez zamknięte drzwi
Można to zrobic np. na statku palladynów, żeby dostać się do  pokoju kapitana, trzeba w rogu przy drzwiać stanać  i tak bokiem iść w te drzwi i wtedy można się pojawić po drugiej stronie, tu jest to pokazane :

http://pl.youtube.com/watch?v=x9uM21u9Q8o&mode=related&search=

PS jak problem sie powtórzył, to sorry bo nie miałem czasu czytać wszystkiego (albo też mi się nie chciało)  :-*

Szkodnik6:
Błędy jakie znalazłem w Górniczej Dolinie(II rozdział):
1.Misja "Polowanie na zębacze", zabijamy przywódcę stada i zabieramy mu pazury,dla kupca Lutero(o dziwo nie trzeba mieć umiejętności ściągania pazurów) - poprawcie to.
2.Misja "Złoto Brutusa",błąd jest taki, że nawet nie trzeba odszukać Dena, żeby zliczyć misję - do naprawienia, po prostu trzeba zrobić żeby dopiero po odnalezieniu Dena i jego przeszukaniu można było mu zwrócić złoto a zarazem wykonać misję.
3.Często jak nie za każdym razem Dobar i Parlaf zacinają się na tej krawędzi. Można by ją jakoś "wygładzić", a i jeszcze Dobar zacina się przy wiadrze z wodą - http://www.vpx.pl/zdjecie,dobar_i_parlaf.html

Respev liczę na ciebie :D

Drago12:
mam kilka błędów do naprawienia
1.  kiedy walcze z trollem i on chce mnie walnąć pięścią a ja zrobie krok w tył to jego piącha przezemnie przenika i to mi nic nie robi.
2.  ide sobie i nagle się zapadam
3  chce na coś wskoczyć i nagle skacze bardzo wysoko a potem spadam i mnie nie zabija

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej