Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Service Pack v1.4 dla Nocy Kruka już jest (nowy patch)!
Respev:
--- Cytuj ---2.Wpis w dzienniku: "Wejście(do obozu bandytów) - powinno być chyba bez nawiasów bo tak dziwnie to wygląda.
--- Koniec cytatu ---
Kiedy pojawia się ten wpis w dzienniku?
Ps. Załatałem błąd z Thorbenem, przy którym pokazywał się cały czas wpis do dziennika jeśli zapytamy się go o sprzedaż wytrychów.
Szkodnik6:
Ten wpis pojawia się jak zagadamy do Sancha(on mówi nam o kopalni złota(misja dla Grega)) jest on na takiej "wysepce" w drodze do wejście do obozu bandytów, dalsze wpisy będą od Franka.
Respev:
Ale "Wejście(do obozu bandytów)" to tytuł zadania czy fragment tekstu w dzienniku?
Nie ważne. Znalazłem już to. Poprawione.
Szkodnik6:
Wybaczcie, że piszę posta "pod rząd" ale mam kilka propozycji:
1. Moja propozycja jest taka aby uporządkować Menu Główne w grze, a więc proponuję aby wpis "Nauka" - http://www.vpx.pl/zdjecie,manu_glowne1.html usunąć, a wszystkie wpisy które były w "Nauce"(czyli Gaan może mnie nauczyć.....; Nicolas może mi pokazać.....) przerzucić do "Nauka w świecie zewnętrznym". Chodzi mi o to aby po pierwszej rozmowie z tymi osobami wpisy był w "Nauka w świecie zewnętrznym".Do tego jeszcze dochodzi myśliwy Talbin z Górniczej Doliny, on tak samo daje w pis w "Nauka". Aha jak nie wiesz gdzie znaleźć te osoby to masz mapkę - http://www.vpx.pl/zdjecie,khorinis.html
2. [Ma sens tylko jak byś zrobił to wcześniej] a więc dobrze by było aby była informacja w "Nauka w świecie zewnętrznym", że Grimbald może nas nauczyć oporządzać zwierzęta; informacja w "Nauka na farmie Onara", że Grom może nas nauczyć czegoś o zwierzętach(jest myśliwym tak ja Grimbald czyli jakiś tekst o oporządzaniu zwierząt); oraz informacja w "Handel w świecie zewnętrznym" że kupiec Erol może nam sprzedać kilka ciekawych rzeczy(czy jakoś tak).
I jeszcze Dragomir(ten od kuszy) nie daje żadnego wpisu, że może nas nauczyć posługiwania się kuszą.
Co myślisz o moich pomysłach?
Respev:
A ty wiesz, że musielibyśmy wtedy przewertować kilkaset skryptów postaci w celu znalezienia przy jakiej postaci wpisy o nauczaniu trafiają do działu "nauka"?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej