Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Service Pack v1.4 dla Nocy Kruka już jest (nowy patch)!
przemo0212:
Jest jeszcze błąd z Huno. Mianowicie zabiłem Estebana idę do Huna żeby kupić zbroje a on mi mów że zbroja jest cholernie droga bo Esteban ściąga z niej haracz. No ale on już nie żyje to jak ma go ściągąć? Nie wiem czy to tylko u mnie taki błąd.
Respev:
No dobrze, co w takim razie proponujesz? Obniżkę ceny po zabiciu Estebana? Jeśli możesz, wyślij mi sejw w tym momencie gry.
Szkodnik6:
--- Cytat: przemo0212 w 02 Sierpień 2008, 14:34:57 ---Jest jeszcze błąd z Huno. Mianowicie zabiłem Estebana idę do Huna żeby kupić zbroje a on mi mów że zbroja jest cholernie droga bo Esteban ściąga z niej haracz. No ale on już nie żyje to jak ma go ściągąć? Nie wiem czy to tylko u mnie taki błąd.
--- Koniec cytatu ---
Ja tam mogłem kupować, a wykonałeś misję z paczka stali dla Huna i wytrychami dla Fiska?
P.S Respev dostałeś moje save?
Respev:
--- Cytuj ---P.S Respev dostałeś moje save?
--- Koniec cytatu ---
Tak.
Szkodnik6:
1.Musze dać Pardosowi miksturę leczniczą, mam do wyboru esencję, ekstrat i eliksir, kiedy mu daję eliksir nie widać żadnego efektu(nie zwiększa mu się życie), a dając mu ekstrat lub estencję jest jak powinno.
2.Wpis w dzienniku: "Wejście(do obozu bandytów)" - powinno być chyba bez nawiasów bo tak dziwnie to wygląda.
3. Po wykonaniu misji z polowaniem na brzytwiaki(chyba po tej misji) nie mogę gadać z Henrym mówi, żebym go zostawił w spokoju(nie wiem czemu), wcześniej było normalnie, to chyba bug .
4. W grze można spotkać takie drewno z piłą nazywa to się "piła do cięcia", można by to zmienić np. na "drewno do cięcia", bo mi to jakoś dziwnie brzmi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej