Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Service Pack v1.4 dla Nocy Kruka już jest (nowy patch)!

<< < (9/70) > >>

Respev:
Można, tylko, że by to zajęło kilkanaście tygodni i jest bez sensu. Za dużo zmian w kodzie.

Szkodnik6:
1.Jak chcę kupić u Mistrza Torbena wytrychy to pisze "nowy wpis w dzienniku", ze ów człowiek może mi je sprzedać ale za każdym razem jak zagaduje do niego o te wytrychy to pisze"nowy wpis w dzienniku", po prostu to nie znika.
2. Po daniu Scattyemu(nie wiem jak to się pisze) piwa dostaje się 500 doświadczenia,, najlepiej byłoby to usunąć ten dialog aby w ogóle nie można byłoby mu tego piwa dawać. Ten gostek stoi przed wejściem do kopalni złota w Nocy Kruka.

Robben:
Moje propozycje:

1.Zadanie z Festerem (z polnymi bestiami): rozmawiamy z nim o gnieździe polnych bestji, pojawia się wpis w dzienniku, a po wykończeniu besti i pobiciu Festera, wpis z dziennika znika i doświadczenia za zadanie sie w ogóle nie dostaje. Chciałbym, żeby po wykończeniu polnych besti i po rozmowie z Festerem, pojawiał się zapis w dzienniku w stylu: ,,Ten dureń mi nie zapłacił. Chyba powinienem mu dać nauczkę'' i żeby otrzymywało się doświadczenie.
2.Dodać wpisy do dziennika z tytoniem (te, które możemy dać np. ogrodnikowi z górnego miasta), księgą Lemara, pierścieniem Valentina i talerzem Mari oraz Onara, który można znaleźdź w koszarach. Chodzi oto, że często o tym zapominam.
3. Wyeliminować zwiększenie umiejętności w posługiwaniu się daną bronią, podczas przemiany. Jeśli mamy broń, która zwiększa naszą umiejętność, to po przemianie nasza umiejętność zostanie na stałe zwiększona o tyle, ile zwiększa ją dana broń.

Alfeim:
Przedewszystkim, gratuluje pracowitości i chęci tworcą patcha. Zrobiliście kawał dobrej roboty :]

Respev:
@Roben - z księgą Lehmara i innymi przedmiotami, to chodzi o to, by gracz w ogóle nie wiedział, że dzięki nim możemy coś zdziałać (np. oddać księgę Lehmara Thorbenowi). Dlatego nie pojawiają się przy takich rzeczach wpisy w dzienniku.

Dzisiaj z IsentoRem wymyśliliśmy i wykonaliśmy swego rodzaju "bajer" w menu opcji graficznych. Od teraz będzie można ustawić opcje takie jak ilość krwi podczas walki, wygładzanie krawędzi i wyostrzanie tekstur z poziomu menu w grze. Podobnie jest z reklamami - będziecie mogli je wyłączyć/włączyć z poziomu menu. Standardowo będę wyłączone ;) Powyższe nowości ujrzycie w kolejnym SP (Service Packu).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej