Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Service Pack v1.4 dla Nocy Kruka już jest (nowy patch)!

<< < (49/70) > >>

Mysza:
Witam wszystkich!
Ja mam takie pytanie:
Otóż wydaję mi się, że po zainstalowaniu SP v1.3 zmieniło mi to wymaganie określonej ilości doświadczenia na poziom, bo w normalnym G2:NK bez żadnych modów czy patchów potrzebowałem 500ptk doświadczenia na drugi poziom a teraz potrzebuję aż 1500ptk doświadczenia....
Czy można przywrócić stary system poziomowy? Czy wystarczy tylko pozmieniać coś w danym pliku czy trzeba mieszać w kodzie?
Proszę o pomoc!
Z góry dziękuję!

Respev:
Po pierwsze, prace wznowię, jak będę miał czas. Obecnie piszę felieton, obmyślam nową odsłonę strony wraz z Isentorem i tak dalej. Po drugie, co do Myszy - coś ci się poknociło. O ile dobrze pamiętam, startujemy z poziomem zerowym i do zdobycia pierwszego poziomu potrzebujemy 500 punktów doświadczenia, a do zdobycia drugiego 1500. Nie wiem, gdzie ty tu widzisz błąd. Na pewno w wersji podstawowej nie było inaczej, gdyż skryptów odpowiadających za takie rzeczy nawet nie ruszałem. Mam dużo na głowie i jako, że mam robić to wszystko sam, zwyczajnie mi się nie chce. Są granice, dlatego wydam to wtedy, jak będzie mi się chciało. O ile dobrze pamiętam, zostały tylko duperele, które zgłaszał Szkodnik (zapisy w dzienniku) i tyle. Wszystkie zgłoszone niemieckie teksty zostały przetłumaczone na polskie (a było ich tyle, że prawie nic).

Mysza:
Oh, bardzo przepraszam Cię Respev i zwracam honor. :D
Pomyliło mi się z inną grą, bo w Gothicu zaczyna się z 0 lvl, a w tą grę co grałem z 1 lvl.
Dzięki wielkie i powodzenia z SP 1.4! A także z nowszymi wersjami!

Respev:
Dzisiaj wznowiłem prace. Nowe SP będzie wprowadzało jedną, całkiem przydatną opcję dla posiadaczy systemu Vista. Otóż dzięki SP 1.4 posiadacze Visty w końcu będą słyszeć muzykę w grze podczas rozgrywki.

Szkodnik6:
Fajnie to słyszeć:); z tą muzyką w systemie Vista(a raczej jej brakiem) to był problem, fakt. Przemyślałeś sprawę błędów wymagających obsługi Spacera(np. niepotrzebny kamień przy Czarnym Trolu)? Pytałeś kogoś w związku z tym na forum theModders?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej