Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Service Pack v1.4 dla Nocy Kruka już jest (nowy patch)!

<< < (48/70) > >>

Bruce:
W plku gothic.ini w linii usePotionKeys i po ustawieniu wartości na 1 nie pojawia się żadna dodatkowa opcja w menu sterowania. W podstawowej wersji (z NK bez żadnego SP) taka się pojawiała. ÂŻeby było jaśniej. Mi brakuje opcji zablokowywania celu.

gtx69:

--- Cytat: Respev w 10 Grudzień 2008, 20:53:47 ---...Po prostu brak mi rąk do pomocy, wszystko robiłem sam. To już będzie ostatni Service Pack. Nie ma sensu potem poprawiać szczegółów, bo to wszystko i tak pójdzie na marne, w końcu ilu ludzi gra jeszcze w Noc Kruka?
--- Koniec cytatu ---

Nie pójdzie na marne z pewnością. Ogromnie doceniam Twój (oraz pozostałych osób współtworzących poprawki do NK) czas i pracę włożone w poprawę tych wszystkich detali. Do tej pory grałem w NK tylko raz kilka lat temu i mam zamiar zagrać po raz kolejny w bliżej nieokreślonej przyszłości już w wersję z Waszymi poprawkami. Takie patche tworzone przez graczy uważam zawsze za coś wspaniałego i absolutnie nie bezużytecznego - zapewne sam lubisz wracać po latach do pewnych gier? ÂŚledzę wiele tego typu projektów i zawsze mam ogromny szacunek do ludzi poświęcających swój czas starając się zmienić dobre na jeszcze lepsze i chcą dzielić się tym z innymi.

Dzięki Wam wszystkim właśnie za to, że Wam się CHCE!

Respev:
W niedzielę wznawiam pracę nad Service Packiem. SP1.4 już niedługo.

Xartha$:
Czy prace na Service Packiem będą kontynuowane czy wersja 1.3 jest ostateczna? Jeśli będzie kolejna to prosiłbym o podanie daty(choćby w przybliżeniu)

Jestem spostrzegawczy i dlatego zauważyłem, że data postu Respev'a (Respeva?) to 22 styczeń. Od tego czasu nic nie napisał i może po prostu pracuje nad packiem, a w tym czasie nikt z nim się nie porozumiewał przez forum. Ale nie mam pewności, więc grzecznie spytałem, bo "kto pyta, nie błądzi"?

Robben:

--- Cytat: Xartha$ w 20 Luty 2009, 20:28:04 ---Czy prace na Service Packiem będą kontynuowane czy wersja 1.3 jest ostateczna? Jesli bedzie kolejna to prosiłbym o podanie daty(choćby w przybliżeniu)

--- Koniec cytatu ---
Jesteś spostrzegawczy. Dwa posty wyżej masz odpowiedź na to pytanie.

--- Cytat: Respev w 22 Styczeń 2009, 12:30:16 ---W niedzielę wznawiam pracę nad Service Packiem. SP1.4 już niedługo.

--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej