Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Service Pack v1.4 dla Nocy Kruka już jest (nowy patch)!

<< < (44/70) > >>

Respev:

--- Cytuj ---Edit: Omijając Cavalorna na początku gry dochodzimy do schodków przy których stoi bandyta i jeśli nie zabiliśmy go wcześniej(jak i jego kumpli)wraz Cavalornem zleca on nam zadania "Listy gończe", które mając Noc Kruka nie da się przejść(wiem bo sam się na tym złapałem). Proponuję aby usunąć jego dialogi albo zrobić tak aby nie dawał nam zadania a tym samym wpisu do dziennika.
--- Koniec cytatu ---
On tylko mówi, że Dexter przewodzi bandytom i nic poza tym. Da się przejść grę po jego zabiciu.

--- Cytuj ---"W drugim rozdziale w Kolonii Górniczej najbardziej opłaca się sprzedać najbardziej wartościowe (lecz nie potrzebne) przedmioty Sengrathowi (to jeden z rycerzy w zamku). Będzie można to wszystko odzyskać w czwartym rozdziale, gdyż znajdzie się te przedmioty przy ciele Sengratha leżącym koło orkowej palisady."
--- Koniec cytatu ---
Oj, to jest dosyć czasochłonne więc nie wiem czy to naprawię.

Szkodnik6:

--- Cytuj ---On tylko mówi, że Dexter przewodzi bandytom i nic poza tym. Da się przejść grę po jego zabiciu.
--- Koniec cytatu ---
Wiem, że się da ale w dzienniku widnieje zadanie, które nie da się przejść. Jeśli umiejętnie będziemy prowadzili z nim dialog(nie używając tego aby nas zaprowadził do jaskini) to dojdziemy do momentu kiedy on da nam te zadanie, możesz być tego pewien, przed chwilą sprawdziłem.

Literówka - http://ifotos.pl/uploaded/20639.JPG [księga w wieży Xardasa]

Respev:

--- Cytuj ---Wiem, że się da ale w dzienniku widnieje zadanie, które nie da się przejść. Jeśli umiejętnie będziemy prowadzili z nim dialog(nie używając tego aby nas zaprowadził do jaskini) to dojdziemy do momentu kiedy on da nam te zadanie, możesz być tego pewien, przed chwilą sprawdziłem.
--- Koniec cytatu ---
No dobrze. Jak mam to naprawić, skoro:
a) Nie dostałem treści zadania?
b) Nie dostałem tytułu zadania?

Szkodnik6:

--- Cytuj ---No dobrze. Jak mam to naprawić, skoro:
a) Nie dostałem treści zadania?
b) Nie dostałem tytułu zadania?
--- Koniec cytatu ---

a) to są dwa wpisy jakie możemy dostać od bandyty - http://ifotos.pl/uploaded/20645.JPG
b) tytuł podawałem - "Listy gończe"

Najlepiej aby on nie dawał tej misji czyli należy usunąć mu te dialogi.

Edit:
1.Po rozmowie z Kardifem na temat "Kto może nas czegoś nauczyć w porcie" pojawiają się 4 wpisy w "Nauka w Khorinis", a mianowicie, że te 4 osoby mogą nas czegoś nauczyć ale po rozmowie osobistej z tymi osobami oni także dają wpis, dot. nauki u nich(Carl i Alrik też dają alternatywnego wpisu, pokrywa on się z tamtym od Kardifa). Proponuję aby Kardif wcale nie dawał wpisu dot. nauki u tych osób przez co nie będzie podwójnych wpisów)
Screen - http://ifotos.pl/uploaded/20751.JPG na żółto zaznaczone są wpisy, które daje Kardif, a na czerwono dane osoby. Tam gdzie jest "podkreślony" Igaraz powinno być Ignaz ale jeśli usuniesz wpisy Kardifa to ta czynność będzie zbędna.
2.Po pierwszej walce z Alarikiem idziemy do niego na drugą walkę ale kiedy użyjemy "Chcę z tobą walczyć" daje on nam zadanie "Miecz Alarika" i kiedy nie mając jeszcze wykonanego tego zadania użyjemy "Chcę z tobą walczyć" pojawia się znów wpis do dziennika  i tak do póki nie zaliczymy questa.

Dark Shadows:
Czy gdziekolwiek można zobaczyć spis wszystkich rzeczy jakie poprawia ten patch? Chciałbym wiedzieć przed zainstalowaniem co on zmienia.

Uprzedzając pytania "Po co?" - dla mnie część rzeczy, które mogły być poprawione bugami nie są.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej