Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Okładka Zapomnianych Bogów
Czaroxxx:
W Gothicu okładka nigdy nie wyglądała jakoś specjalnie dziwnie. Zawsze była stonowana i dostosowana do klimatu części bądź dodatku. Tak samo jest z tą okładką.
Galeria_Ciastek:
Nowe bronie i rzeczy są dobre. 20 godzin rozrywki też jest dobre. Przecież znając życie znajdzie się czas na "zabawy" które łącznie zajmują mi pare godzin (np. podziwianie wspaniałych efektów ragdollu). Ale lepsza grafika? To już podstawka mi ledwo idzie! Ogroooomny świat, pewnie będzie tak jak w podstawce czyli, że bez ładowania poszczególnych lokacji. Może to dziwne, ale ja już wole żeby lokacje się ładowały. Nowy system walki i nowy interfrejs, czyli nic nowego. Niestety, to będzie tylko odgrzewany kotlet. Nic nie przebije klimatu Gothica 1, czy 2. Noc Kruka przyjełem w sumie jakoś średniawo i nic nie wskazuje żeby z Zapomnianymi Bogami miało być lepiej. Bardziej mnie interesuje nadchodzący Crysis: Warhead, czy już wydane Stalker: Czyste Niebo albo "zwykły" Crysis (z czym troche bardziej ten drugi).
Tensho:
Co do okładki spuer 8)
A do reszty to mam nadzieje że cytuje
"Miejmy nadzieję, że nie jest to tylko czcze gadanie i dodatek do Gothica 3 okaże się czymś lepszym od podstawki. A zaprezentowana okładka w wersji polskiej poza tekstem nie ulegnie zbytniej zmianie."
jeśli gra(dodatek) będzie taki jak w zapowiedziach, to na pewno starzy fani po niego sięgną a może i Gothic wzbogaci się o grono nowych fanów. ;D
Isentor:
Mamy polską okładkę. Czytać news.
http://gothic.gram.pl/news.php?id=365
Robben:
No dość nawet, ale niczym się nie różni poza nazwą od tej pierwotnej. Okładka jak okładka, ale widzę, że poradnika tam nie dadzą, skoro nie ma napisane na pudełku.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej