Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Okładka Zapomnianych Bogów

<< < (5/7) > >>

Xerxes:
Taaaa...myślę że okładka za dużo nam nie mówi ale z tego co piszą to gra się zapowiada ciekawie , mimo to nie sądze że to będzie jeszcze to samo co g i g2 , zagramy bo TO będzie się nazywać gothic i da nam nadzieję na powrót do tych nieprzespanych nocy nad g1 i przechodzeniem po kilka(naście?) razy tej gry. Wracając do tematu... co do grafiki to sądze że z tym updatem chodzi tylko o to żeby ładniej napisać że silnik zostanie naprawiony. Wymagania wg mnie mogą tylko zmaleć, w g3 spełniałem zalecane a cięło się jak... no! (silnik zostaje ten sam a ulepszenie go jest równe z poprawą jakości silnika niekoniecznie kosztem naszego sprzętu ;)) Bronie , mapa etc. - no to wkońcu dodatek więc tego się po nim spodziewamy! 15-20 h gry - może być nawet 10 byle by dobrej gry. Zostaje nam tylko oczekiwanie na premierę i wyłapywanie nowych informacji. Pozdrawiam.

Krzysztof232323:
Mam nadzieję że Pyranha Bytes się spisze na medal jak to było w G2NK. Czas rozgrywki trochę krótki lepiej by było z około 100 godzin :D, a na poważnie jak będzie ciekawy dodatek to wystarczy. Interfens walki niech polepszą bardziej go schrzanić już chyba nie mogli :-\. Wymagania graficze mam nadzieje że nie podwyższą się bo mi się teraz na maksymalnych nie przycina ale jak wzrosną to... :'( Parę itemów się przyda, zadań też jak to przystało na dobry dodatek. Okładka nawet niezła, pewne podobieństwo istnieje do podstawki. PoZdRo.

McSloniu:
Okładka fajna, mam nadzieje że dodatek też taki bedzie ;]. Ma 100% jak bedzie po PL  to bedą i napisy i dialogi. Jak w każdym Gothicu. Chciałby żeby można mieć np. dom. Jak w Oblivionie. Zamek ;] W Gothic 2 ja zawsze jak zabijałem bandytów Dextera to udawałem że to już moja posesja.

Canis:

--- Cytuj ---* nowy system walki z nową regułą
--- Koniec cytatu ---
Cóż, Idealna walka nie była, myszka swoje przecierpiała, cały czas trzeba dusić lewy przycisk myszy, co jakiś czas prawy, nie było zbytnio czym zaszaleć dotąd, mam nadzieję, ze teraz będzie lepiej. A no i ten błąd chyba, z potworami, poco kibice... potwory powinny wszystkie atakować... no ale walka była tak genialnie zrobiona, że wówczas każdy szybko by zdychał, no bo nie ukrywajmy, każdy potwór był w stanie zabić bohatera, mimo, ze ten był doskonale wyszkolony ;] .

--- Cytuj ---* około 15-20 godzin rozgrywki
--- Koniec cytatu ---
Oby miłej i przyjemnej rozgrywki, jak najbardziej dopracowanej...

--- Cytuj ---* polepszona jakość grafiki ze względu na update silnika
--- Koniec cytatu ---
no Grafika ogólnie w G3 nie była zła, co prawda, niektóre postacie swoim wyglądem już zabijały... ale źle nie było. Oczywiście, nie żebym stękał że będzie lepiej...

--- Cytuj ---* ogromny, realistyczny i utrzymany w odpowiedni klimacie świat
--- Koniec cytatu ---
Co tu dużo mówić, im klimatycznej tym lepiej... nie tyle ogromny, a dopracowany powinien być...

--- Cytuj ---* paczka nowych broni, zbrój, przeciwników i zadań
--- Koniec cytatu ---
no jak zwykle, absolutna konieczność, żeby było co robić i z czym robić... mam nadzieję, ze nie zawiodę sie na nowych zadaniach i będą... ciekawsze, a nie, same kill questy...

A odnośnie okłądki... szału nie ma... ale tragedii też... takze, będzie dobrze ;] .

Bellator:
Okładka jest prosta tak jak okładka Gothic 3 czyli bez szaleństw

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej