Tawerna Gothic > Serwis
Biuletyn
Kapii:
A ja będę nawalonym wielbicielem Boba Fetta, zgoda?
yankus97:
kiedy będzie ta gra?
Gorion:
--- Cytat: yankus97 w 26 Lipiec 2008, 20:48:34 ---kiedy będzie ta gra?
--- Koniec cytatu ---
Najprawdopodobniej pod koniec sierpnia bieżącego roku.
Tytan302:
Genialny pomysł, szczególnie z tą grą!
A co do poprawek... więcej obrazków i coś śmiesznego! =P
Rysownik:
--- Cytuj ---
--- Cytat: Respev w 29 Lipiec 2008, 12:21:21 ---
--- Cytuj ---Buah, pełna współpraca. Tawerna pewnie w życiu nie słyszała o Jogobelli, nie mówiąc już o wypuszczonym przez nią modzie.
--- Koniec cytatu ---
Wybacz, ale wypada, żeby to nam zgłaszać powstanie nowej grupy. Nie będziemy ślęczeć nad kilkunastoma forami, żeby wyczytać takie informacje. Poza tym, poczytaj sobie definicję współpracy, bo z tego co napisałeś, wynika, że uważasz, iż współpraca polega na tym, że to my szukamy aktualności odnośnie teamów i/lub modyfikacji, a te z kolei nawet nie informują na naszym forum o ich powstaniu.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Serail w 29 Lipiec 2008, 10:50:43 ---
--- Cytuj ---Buah, pełna współpraca. Tawerna pewnie w życiu nie słyszała o Jogobelli, nie mówiąc już o wypuszczonym przez nią modzie.
--- Koniec cytatu ---
Ja powiem tylko jedno. Mylisz się i to bardzo, ostatnio miałem przyjemność zagrać w Nergereth Prolog i właśnie kończę recenzję tej modyfikacji, a i o Jogobella team słyszałem, lecz nie były to komplementy pod waszym adresem, tak więc twój argument jest odrobinę nietrafiony (tak jak wszystkie pozostałe zresztą).
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
A może przejdźmy tak do tematu?.. Jest już koniec sierpnia, kiedy będzie ta gierka, jak będzie można w nią grać. I kiedy #2? Bo chcę poczytać o czymś innym.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej