Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Wasze życie w Khorinis
Lees:
Urodziłem się w portowym mieście Khorinis. Rodzice nie znani. W młodości włóczyłem się po porcie i próbowałem przeżyć. Pisania i czytania nauczył mnie wędrowny mag Innosa. Postanowiłem również zostać magiem ognia. Zgłosiłem się do klasztoru i zacząłem karierę jako nowicjusz. Po paru latach razem z trzema innymi nowicjuszami zostałem dopuszczony do próby ognia. Z dużymi trudnościami udało mi się ją przejść. Po latach trudu zostałem wreszcie magiem ognia. Doskonaliłem swoją wiedzę. Wraz ze wzrostem potęgi zainteresowałem się magami wody. Spotkałem się z magiem Vatrasem i zacząłem poszerzać horyzonty. Po długim okresie czasu pragnąłem zostać również magiem wody i dzięki połączeniu dwóch typów magii wznieść się nad innych magów. Udało mi się to. W międzyczasie do Khorinis przybył Lord Hagen a magiczna bariera padła. Wyruszyłem do Kolonii. Pomagałem tamtejszym paladynom i strażnikom. Gdy sytuacja stała się beznadziejna wróciłem do klasztoru podzielić się wieściami. Zostałem oddelegowany do Khorinis by szerzyć wiarę w Innosa.
Rikka Malkain:
Nie wiem kim by był mój ojciec, bo w realu jest nauczycielem j. angielskiego, ale ja nauczył bym się walczyć i spróbował dołączyć do najemników, a jakby się nie udało to chyba został bym wędrownym wojownikiem (czy coś w tym rodzaju) nie żeby od razu walczyć z orkami, ale pomagał bym farmerom chronić farmy i takie tam. ;)
Nawigacja
Idź do wersji pełnej