Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Najgorszy/Najlepszy serial

<< < (7/18) > >>

oktoffel:
Najlepsze:
LOST - ciekawa fabuła trzymająca w napięciu, dobra gra aktórów, aż cche się oglądac  
RANCZO - pokazuje problemy polskiego społeczeństwa w ciekawy sposób, a przy tym rozśmiesza, porusza ważne tematy
DHARMA & GREG - też taki "zyciowy", jest śmieszny, a przy tym pokazuje sodzienne życie i problemy
PRZYJACIELE - mimo ogromnego skomercjalizowania nie zepsuł się, dobry humro i świetna gra aktorów,

Najgorsze:
SKAZANY NA ÂŚMIERÆ - mimo wiszystko na minus, ciekawa fabuła, ale niezbyt przekonująca gra aktorów i kiepska reżyseria,
KRYMINALNE ZAGADKI MAIAMI - sory ale moze nazwę pomyliłem, badziewny amerykański kicz, kiepska gra aktorów
PIERWSZA MI£O¦Æ - no coment
SAMO ÂŻYCIE - nienawidzę!!!
MODA NA SUKCES - wiadomo  

Wolałbym, abyś następnym razem nie pisał drukowanymi literami, gdyż traktowane jest to jak krzyk i nie wygląda to zbyt estetycznie. [Arthas]

Sir_William:
Również mam zamiar się wypowiedzieć na temat owych seriali:

Najlepsze Polskie Produkcje:

Kryminalni - Serial realizowany z pasją. Występują tam dobrzy aktorzy oraz młode talenty Polskiej Sceny Filmowej, co utrzymuje serial na wysokim poziomie. Sekret w sukcesie kryje się przeważnie w efektach specjalnych. Nie żałują pieniędzy na eksplozje czy bardzo realistyczne morderstwa. Cóż, zwraca im się to z ogromną nawiązką...

Odwróceni - widziałem dotychczas jeden odcinek i muszę powiedzieć, że bardzo się nie nudziłem podczas emisji. Uważam, że mogą jeszcze się rozkręcić, a aktorzy nie zbagatelizują owej sprawy.

Ranczo - Pomysł na serial świetny! Mam nadzieję, że podczas emisji drugiej serii / sezonu nie zatraci się w akcji tego humoru i akcji, a przede wszystkim klimatu!

Stacyjka - Polski serial z 2004 roku. Opowiadał o ludziach z małego miasteczka. Ich historie i przygody przyciągały mnie zawsze przed telewizor. Ubolewam nad nakręconymi jedynie 14-stoma odcinkami.

Dalsze polskie seriale nadają się tylko i wyłącznie do śmieci - taka niestety jest prawda...  

Najlepsze Zagraniczne Produkcje:

The LOST - Serial uznany przez większość (jak nie wszystkich) moich poprzedników. Czasami przesadzali w niektórych momentach, jednak panujący klimat wokół tego serialu jest świetny i przyciąga coraz to więcej ludzi.

Pirson Break / Skazany na śmierć - Jest to jeden z moich ulubionych seriali. ÂŻałuję, iż jest on nadawany raz w tygodniu po jednym odcinku. Po za tym minusem bardzo chętnie siadam przed telewizor o 20,00 i poświęcam tę godzinkę.

The Simpsons - Zapewne każdy zna ten kontrowersyjny serial, który kpił sobie ogólnie ze wszystkiego. Jako siedmiolatek uwielbiałem oglądać tenże serial na TVP1, i większość z nich stoi na półce w postaci nagranych kaset VHS. Jestem rad, że powraca na anteny CANAL+, jednak niestety nie posiadam tego kanału  

Detektyw Monk - Nie jest może wielkim hitem, jednak jest w tym serialu coś z czego można się czysto pośmiać. Osobiście uwielbiam oglądać tenże film.

Visor:
Najlepsze :

-ÂŚwiat według Bundy - Serial który ma już swoje lata, ale nadal śmieszy. Polacy próbowali go sklonować tworząc "ÂŚwiat Według Kiepskich".

-Krok od domu - Serial opowiadający o pracy prokuratora. Mimo według wielu ludzi nieciekawej tematyki serial jest bardzo interesujący. Jego głównym argumentem jest bardzo dobry scenariusz każdego odcinka.

-Odwróceni - Nowy polski serial puszczany na TVN.  Jak na polskie warunki jest dość interesujący a jego wykonanie jest bardzo dobre. Posiada też niezgorszy (choć trochę oklepany) scenariusz.

-W11 - Dobre wykonanie i prawdziwi policjanci jako aktorzy  .

Najgorsze :

-Jak już ktoś pisał wszelkie Południowo - Amerykańskie tandety.

Maksous:
Oj dużo tego

Dobre:

egzamin z życia - możliwe że babski film, ale mi to nie przeszkadza.

Na dobre i na złe - kolejny babski film.

W11 - ciekawe zagadki, bardzo dobry film

Kiepscy - super komedia, można się pośmiać

Niania - komedia, według mnie śmieszna

Kryminalni - kolejne ciekawe zagadki

i jeszcze kilka innych....

Złe

Klan - jeśli ktoś lubi "co się co się co się stao" to proszę bardzo

Moda na sukces - "wszystko się kończy tylko nie moda na sukces"

i kilka innych...

Vitnir:
Z tych fajnych to:
Kompania Braci- Super serial (to wszystko się wydarzyło), o kompani E z 101 dywizji powietrzno-desantowej, która najpierw jest zrzucona w Normandii, później w Holandii w ramach operacji "Market Garden", z Holandii w Ardenu, a później to Niemcy i Bawaria. (z tego serialu pomysł na moją sygnaturę)
LOST- bardzo ciekawy serial, przedstawiający grupę rozbitków
4400- lubię oglądać fantastykę
Detektyw Monk- śmieszny serial o detektywie, który boi się brudu
ÂŚwiat Według Bundych- śmieszny serial o rodzinie z Chicago
Alf- ostatnio powtarzają go na TVN7, jest to serial mojego dzieciństwa i teraz odświeżam pamięć

Z tych złych:
Ogólnie takie seriale jak "Na Wspólnej" da się znieść, ale nienawidzę seriali które ciągną się do odcinków 2500, a są to głównie z polskich to Klan, Plebania, a z zagranicznych to nie wiem jak się nazywają, ale są to brazylijsko-wenezuelskie-i coś tam jeszcze.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej