Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Rebelianci vs Orkowie
Robben:
Hehehe nawet niewiem, co tu porównywać. Gdyby buntownicy byli lepsi od orków to by nie przegrali wojny :P. Przecież orkowie są silniejsi i jest ich ZNACZNIE więcej, więc to by w zupełności wystarczyło do pokonania buntowników.
Julian:
Jasne ze orkowie by wygrali.Większa przewaga liczebna,mocni szamani,dobra broń,orkowi najemnicy.A rebeliańci mało ludzi małe nie połączone grupy,rywalizuja ze sobą,brak magów.
Kapii:
--- Cytat: LEe200 w 01 Sierpień 2008, 21:38:01 ---Jasne ze orkowie by wygrali.Większa przewaga liczebna,mocni szamani,dobra broń,orkowi najemnicy.A rebeliańci mało ludzi małe nie połączone grupy,rywalizuja ze sobą,brak magów.
--- Koniec cytatu ---
Tutaj to się nie zgodzę. Przecież nawet w Reddock jest mag. A poza tym, co z tego, że Orkowie silni, skoro Rebelianci odcinają ich od żywności. A poza tym, jak pisałem w poprzednim poście Zielonoskórzy mają o wiele niższe morale. I w dodatku niedobitki niszczą armię najeźdźców od środka. Tak więc przeczytaj wszystkie posty, a potem pisz.
Mc:
Według mnie jest to zależne od sytuacji w jakiej staną... czysta walka w polu orkowie, ale walka z ukrycia rebelianci... i właśnie na rebeliantów zagłosowałem bo wierze w ludzi.
Vendriel:
Dla mnie jest tylko jedno:
orkowie już wygrali, wiec ankieta jest bez sensu, ale daje uzasadnienie
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej