Królestwo Valfden > Efehidon
Mędrzec Assort [NPC] (pomoc)
Isentor:
--- Cytat: Dragosani w 23 Luty 2012, 20:53:14 ---To moja wina? Jakoś przy kupnie miecza, czy piwa w Obieżyświecie gracz nie musi cie o tym zawiadamiać.
--- Koniec cytatu ---
Te transakcje są dopuszczone. Odbywają się w sklepach lub u NPC wpisanych w Zasadach Gry. Były transakcje NPC, o których gracze pytali się mnie osobiście jako Mistrza Gry. Otrzymali odpowiedź, że będą musieli się dostosować do tego co zostanie wpisane w zasady. Nie zapytałeś mnie. Więc nie miej do mnie pretensji za coś co odbyło się za moimi plecami i w dodatku poza zasadami gry. Równie dobrze możesz mnie szantażować w każdej innej sytuacji próbując postawić rację na swoim.
Koza123:
A, czy zamiast wszystkich karać, nie lepiej pójść na ugodę? Ci, którzy zdobyli niewolników uczciwie niech ich mają, natomiast Ci, którzy ich sobie praktycznie "wyprodukowali" (tj. sami dodali do domu) niech płacą. A MG niech już pozostaną bezkarni.
Dragosani:
--- Cytat: Isentor w 23 Luty 2012, 20:57:28 ---Te transakcje są dopuszczone. Odbywają się w sklepach lub u NPC wpisanych w Zasadach Gry. Były transakcje NPC, o których gracze pytali się mnie osobiście jako Mistrza Gry. Otrzymali odpowiedź, że będą musieli się dostosować do tego co zostanie wpisane w zasady. Nie zapytałeś mnie. Więc nie miej do mnie pretensji za coś co odbyło się za moimi plecami i w dodatku poza zasadami gry. Równie dobrze możesz mnie szantażować w każdej innej sytuacji próbując postawić rację na swoim.
--- Koniec cytatu ---
Pytałem się Mistrza Gry. Kogoś, kto powinien znać i nadzorować przestrzeganie zasad. Skąd miałem wiedzieć, że nie skonsultował się z tobą? Pewien byłem, że zapytał cię na tym waszym MGowym forum. Nie ma nigdzie napisane, że trzeba pytać o to akurat ciebie. Czasem mam wrażenie, i nie tylko ja, że jesteś zbyt zapatrzony w zasady, które znasz tylko ty.
Koza123:
Isentor, Ty stworzyłeś te zasady, więc możesz je w pewnym stopniu modyfikować. Powinny one odpowiadać graczom, ponieważ bez nas Marant nie istniałby.
Hagmar:
I powinny być jasne i poprawiane. Skoro był to stary wpis... czemu nie pisało że jest zły.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej