Królestwo Valfden > Efehidon

Mędrzec Assort [NPC] (pomoc)

<< < (13/21) > >>

Isentor:

--- Cytat: Dragosani w 23 Luty 2012, 21:02:42 ---Nie ma nigdzie napisane, że trzeba pytać o to akurat ciebie. Czasem mam wrażenie, i nie tylko ja, że jesteś zbyt zapatrzony w zasady, które znaczy tylko ty.

--- Koniec cytatu ---
http://nockruka.gram.pl/marant/index.php/Mistrz_Gry#Opieka_nad_graczami Akurat jest.

--- Cytat: Koza123 w 23 Luty 2012, 21:07:51 ---Isentor, Ty stworzyłeś te zasady, więc możesz je w pewnym stopniu modyfikować. Powinny one odpowiadać graczom, ponieważ bez nas Marant nie istniałby.

--- Koniec cytatu ---
Ta kwestia nie podlega dyskusji. To szantaż. Wiedzieli co ich czeka dokonując czegoś, co nie ma wpisu w zasadach. Dokonali tego za moimi plecami.  Nie ma tutaj o czym się rozwodzić. Nie będę pobłażliwy w tej kwestii, bo zaraz znajdą się inne okazje do tego, żeby zrobić coś za plecami MG, a później domagać się uznania tego, bo przecież bez nas nie istniałby Marant.

--- Cytat: Aragorn w 23 Luty 2012, 21:11:03 ---I powinny być jasne i poprawiane. Skoro był to stary wpis... czemu nie pisało że jest zły.

--- Koniec cytatu ---
Nie był umieszczony w Zasadach Gry. MG pracują nad poprawą wpisów. Z resztą sam o tym wiesz, skoro jesteś jednym z nich i na pewno zdążyłeś zagłębić się już we wpisy na Wiki.

Hagmar:

--- Cytat: Isentor w 23 Luty 2012, 21:24:57 ---
Nie był umieszczony w Zasadach Gry. MG pracują nad poprawą wpisów. Z resztą sam o tym wiesz, skoro jesteś jednym z nich i na pewno zdążyłeś zagłębić się już we wpisy na Wiki.

--- Koniec cytatu ---
<ignorant> No nie wiem, ja tam go widziałem w Zasadach Gry tak jak teraz.

Dragosani:

--- Cytat: Isentor w 23 Luty 2012, 21:24:57 ---http://nockruka.gram.pl/marant/index.php/Mistrz_Gry#Opieka_nad_graczami Akurat jest.

Ta kwestia nie podlega dyskusji. To szantaż. Wiedzieli co ich czeka dokonując czegoś, co nie ma wpisu w zasadach. Dokonali tego za moimi plecami.  Nie ma tutaj o czym się rozwodzić. Nie będę pobłażliwy w tej kwestii, bo zaraz znajdą się inne okazje do tego, żeby zrobić coś za plecami MG, a później domagać się uznania tego, bo przecież bez nas nie istniałby Marant.

--- Koniec cytatu ---

<facepalm>

Czyli twierdzisz, że to wina gracza, że zapytał się o pozwolenie Mistrza Gry, a nie ciebie. Więc dlaczego MG (znający zasady i wpisy na wiki) zezwolił, a nie odesłał do ciebie (jak być powinno według ciebie)? I dlaczego gracz musi ponosić za to odpowiedzialność?

--- Cytat: Aragorn w 23 Luty 2012, 21:28:57 --- <ignorant> No nie wiem, ja tam go widziałem w Zasadach Gry tak jak teraz.

--- Koniec cytatu ---

Też go tam widziałem. Od początku v3.

Koza123:

--- Cytat: Isentor w 23 Luty 2012, 21:24:57 ---http://nockruka.gram.pl/marant/index.php/Mistrz_Gry#Opieka_nad_graczami Akurat jest.

--- Koniec cytatu ---
To nie szantaż. Ja tylko mówię, że nie Ty jeden tworzysz tę grę. W końcu, można czasem pójść innym na rękę.

Isentor:

--- Cytat: Dragosani w 23 Luty 2012, 21:29:31 ---Czyli twierdzisz, że to wina gracza, że zapytał się o pozwolenie Mistrza Gry, a nie ciebie. Więc dlaczego MG (znający zasady i wpisy na wiki) zezwolił, a nie odesłał do ciebie (jak być powinno według ciebie)? I dlaczego gracz musi ponosić za to odpowiedzialność?

--- Koniec cytatu ---
Nie udawaj w tym momencie idioty. Osoby, które zapytały mnie o transakcje wiedziały, że będą musiały się dostosować do zmian systemu skoro tak im się pali posiadanie NPC. Poszedłem im na rękę ostrzegając. Być może MG odpowiedzialny za ten zakup również to wiedział. Być może również Ci to przekazał. Być może dowiedziałeś się tego, od osób, które jako pierwsze dokonały transakcji. Nie wiem. I szczerze mnie to nie interesuje. Wprowadzam zmiany, które zapowiedziałem i co do, których zainteresowani zostali poinformowani. Twoim obowiązkiem było uderzyć do mnie, skoro chciałeś działać poza zapisanymi zasadami gry.

--- Cytat: Dragosani w 23 Luty 2012, 21:29:31 ---Też go tam widziałem. Od początku v3.

--- Koniec cytatu ---
Nie widziałem. Może Dev podpiął pod kategorię podczas ostatnich poprawek na Wiki. Nie ma co szukać winnych. Nawet jeśli tam był to co z tego? Dotyczył zakupu niewolników do kopalni. Był zapisany nieco inaczej niż obecny wpis.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej