Królestwo Valfden > Efehidon

Mędrzec Assort [NPC] (pomoc)

<< < (11/21) > >>

Koza123:
O ile mi wiadomo, MG powinien uważnie i sumiennie nadzorować KAÂŻDÂĄ prowadzoną przez siebię wyprawę.

Dragosani:

--- Cytat: Isentor w 23 Luty 2012, 20:43:23 ---Wpis ze starego systemu. Właśnie przeze mnie aktualizowany. Na wiki masz masę info. Liczy się tylko to podlinkowane do kategorii Zasady Gry, do której odsyłamy graczy.

To nie jest wpis z Zasad Gry. Taka kategoria na wiki. Tylko wpis z Marantu v2, gdzie niewolników używało się do kopalni i pól uprawnych. Więc skoro w zasadach nie ma zakazu możesz robić co Ci się żywnie podoba? W takim razie nakładam restrykcje i musisz się do nich żywnie dostosować. NPC zostaną odebrani i umieszczeni na Targu Niewolników do zakupu z adekwatną do umiejętności ceną.

O ile wie o takiej transakcji.

--- Koniec cytatu ---

Wpis o niewolnikach jest w kategorii Zasady Gry. I nie robiłem co mi się żywnie podoba. Przed transakcją/zdobyciem niewolnicy wyraźnie zapytałem się MG czy mogę. Podrzucić link do postu? Proszę bardzo. Czyli MG wiedział o "transakcji".

Isentor:

--- Cytat: Dragosani w 23 Luty 2012, 20:48:28 ---Wpis o niewolnikach jest w kategorii Zasady Gry.

--- Koniec cytatu ---
Dlatego, że aktualizuje wpis. <facepalm>

--- Cytat: Dragosani w 23 Luty 2012, 20:48:28 ---I nie robiłem co mi się żywnie podoba. Przed transakcją/zdobyciem niewolnicy wyraźnie zapytałem się MG czy mogę. Podrzucić link do postu? Proszę bardzo. Czyli MG wiedział o "transakcji".

--- Koniec cytatu ---
Nic mi o tym nie wiadomo. <ignorant>

Dragosani:

--- Cytat: Isentor w 23 Luty 2012, 20:51:25 ---Dlatego, że aktualizuje wpis. <facepalm>

--- Koniec cytatu ---

Wcześniej też był w tej kategorii.

--- Cytat: Isentor w 23 Luty 2012, 20:51:25 ---Nic mi o tym nie wiadomo. <ignorant>

--- Koniec cytatu ---

To moja wina? Jakoś przy kupnie miecza, czy piwa w Obieżyświecie gracz nie musi cie o tym zawiadamiać. 

Hagmar:

--- Cytat: Dragosani w 23 Luty 2012, 20:53:14 ---
To moja wina? Jakoś przy kupnie miecza, czy piwa w Obieżyświecie gracz nie musi cie o tym zawiadamiać. 

--- Koniec cytatu ---
Od teraz trzeba będzie...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej