Królestwo Valfden > Efehidon

Mędrzec Assort [NPC] (pomoc)

<< < (9/21) > >>

Adaś:
A proszę cię bardzo masz tu całe podsumowanie z zakupów które robiłem.

Dragosani:

--- Cytat: Isentor w 23 Luty 2012, 19:59:42 ---Dlatego, jak napisałem zostanie za to odciągnięta kasa. Nie było przeciwwskazań. Nie akceptowałem tego scenariusza. Wyprawa została napisana za czasu, kiedy MG nie mieli jeszcze obowiązku wysyłania mi scenariuszy. W związku z tym mogły powstać takie nieścisłości. Proszę mieć pretensje do osoby, która jako MG nie przestrzegała zasad gry.

--- Koniec cytatu ---

Zatem inne pytanie. Dlaczego za zaniedbanie MG konsekwencje mają ponosić gracze?

Isentor:

--- Cytat: Dragosani w 23 Luty 2012, 20:03:46 ---Zatem inne pytanie. Dlaczego za zaniedbanie MG konsekwencje mają ponosić gracze?

--- Koniec cytatu ---
Dlatego, że wykonali transakcje niedozwoloną przez zasady gry. Niech teraz nie spodziewają się darmowych NPC, których zdążyli sobie przez ten czas nawymyślać. Pisałem nie raz, że trzeba będzie za to zapłacić i ponieść konsekwencje. Nikomu to nie przeszkadzało. Do teraz.

Dragosani:

--- Cytat: Isentor w 23 Luty 2012, 20:22:47 ---Dlatego, że wykonali transakcje niedozwoloną przez zasady gry. Niech teraz nie spodziewają się darmowych NPC, których zdążyli sobie przez ten czas nawymyślać. Pisałem nie raz, że trzeba będzie za to zapłacić i ponieść konsekwencje. Nikomu to nie przeszkadzało. Do teraz.

--- Koniec cytatu ---

Nie przypominam sobie abyś o tym pisał. Skoro to oni zawinili, niech oni ponoszą konsekwencje. Nie gracze. Takie coś nie zachęca go gry. A chyba zależy ci na graczach?

Isentor:
Nie odwracaj kota ogonem. Wykonujesz transakcje spoza zasad gry. Nie pytasz mnie o zdanie. Ci którzy zapytali dostali taką odpowiedź. Także obecnie posiadani NPC są posiadani bezprawnie. Będzie trzeba za nich uiścić opłatę. Nie utracą wyuczonych do tej pory umiejętności i specjalizacji. Jest to i tak duża wyrozumiałość z mojej strony. Doceń to.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej