Królestwo Valfden > Efehidon

Mędrzec Assort [NPC] (pomoc)

<< < (8/21) > >>

Isentor:
Dlatego, że zdobywanie takich niewolników odbywa się bezprawnie. Wielu graczy po prostu dopisuje sobie w domkach NPC służących, niewolników etc.

Dragosani:

--- Cytat: Isentor w 23 Luty 2012, 18:06:38 ---Dlatego, że zdobywanie takich niewolników odbywa się bezprawnie. Wielu graczy po prostu dopisuje sobie w domkach NPC służących, niewolników etc.

--- Koniec cytatu ---

Zatem niech płacą ci, którzy dopisali sobie służbę ot tak.

http://marant.tawerna-gothic.pl/index.php?topic=22196.msg208595#msg208595 < tu masz posta podsumowującego z jednej z wypraw, gdzie Zeleris zdobył służkę. Wszystko jest i cały czas było widoczne. Skoro to jest bezprawne, to dlaczego akceptowałeś scenariusz zakładający coś takiego? I czemu nie interweniowałeś wcześniej?

Koza123:

--- Cytat: Isentor w 23 Luty 2012, 18:06:38 ---Dlatego, że zdobywanie takich niewolników odbywa się bezprawnie. Wielu graczy po prostu dopisuje sobie w domkach NPC służących, niewolników etc.

--- Koniec cytatu ---
Tak, jak Marco (Got).

Adaś:

--- Cytat: Isentor w 23 Luty 2012, 14:47:18 ---Przypominam, że wraz z wprowadzeniem aktualizacji za niewolników trzeba będzie wnieść opłaty. Jeśli ktoś nie będzie miał kasy niewolnik zostanie mu odebrany.

--- Koniec cytatu ---
Mam nadzieję że jak ja sobie ładnie zapłaciłem za niewolnicę nie będę musiał żadnych dodatkowych opłat dawać :P

Isentor:

--- Cytat: Dragosani w 23 Luty 2012, 18:18:05 ---Zatem niech płacą ci, którzy dopisali sobie służbę ot tak.

http://marant.tawerna-gothic.pl/index.php?topic=22196.msg208595#msg208595 < tu masz posta podsumowującego z jednej z wypraw, gdzie Zeleris zdobył służkę. Wszystko jest i cały czas było widoczne. Skoro to jest bezprawne, to dlaczego akceptowałeś scenariusz zakładający coś takiego? I czemu nie interweniowałeś wcześniej?

--- Koniec cytatu ---
Dlatego, jak napisałem zostanie za to odciągnięta kasa. Nie było przeciwwskazań. Nie akceptowałem tego scenariusza. Wyprawa została napisana za czasu, kiedy MG nie mieli jeszcze obowiązku wysyłania mi scenariuszy. W związku z tym mogły powstać takie nieścisłości. Proszę mieć pretensje do osoby, która jako MG nie przestrzegała zasad gry.

--- Cytat: Adaś w 23 Luty 2012, 19:25:22 ---Mam nadzieję że jak ja sobie ładnie zapłaciłem za niewolnicę nie będę musiał żadnych dodatkowych opłat dawać :P

--- Koniec cytatu ---
Podasz udokumentowany post i różnica kwoty zostanie uzupełniona.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej