Autor Wątek: problem  (Przeczytany 5434 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Baradock

• Kret
  • *
  • Reputacja: 8
problem
« dnia: 10 Lipiec 2008, 19:29:20 »
początek rozdziału 3  mam problem poniewaz musze pokoac chyba 3 orki i 4 kąsacze jak to zrobic mam 35siły i bron 37 ataku + adept bron jednoreczne, 25 zrecznosc + adept łuku i łuk kościany, zbroje maga, i czar ognisty pocisk prosze o jakas taktyke w tej sprawie jak ich pokonac troche prubowalem ale i tak jedno albo drugie mnie dopadło. z góry dzieki

Offline Doman

• Myśliwy
  • Reputacja: 0
Odp: problem
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Lipiec 2008, 19:33:08 »
Hmm... na twoim miejscu powbijałbym trochę expa, bo to jest stanowczo za mało. Nie ucz się strzelania z łuku i magii jednocześnie bo jest to bez sensu, wybierz sobie jedno z nich (polecam magie). Również polecam, abyś nie robił siły + zręczności jednocześnie, tylko wybrał jedno z nich.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #1 dnia: 10 Lipiec 2008, 19:33:08 »

Offline Robben

• Magnat
  • Reputacja: 97
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Lipiec 2008, 20:53:05 »
Wawabiaj ich pokolei, a nie powinieneś mieć dużych problemów. Udaj się do Baal Cadara w obozie bractwa, dokup porządne pierścienie ochronne, podnoszące siłę (byś mógł używać silniejszej broni i zadawać silniejsze ciosy) i może jakieś porządne zwoje. Wtedy udaj się na cmentarzysko orków.

Offline demotrades

• Kret
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 11 Lipiec 2008, 21:22:25 »
Postaraj się poexpic i zainwestuj w siłę oraz załatw sobie lepszą broń, przydałby ci sie też jakiś pierścień albo amulet podnoszący siłę ponieważ pod koniec tego zadania spotkasz bardzo trudnego do pokonania orka-żołnierza, ja to zadanie przechodziłem chyba na 15 poziomie i miałem wtedy około 60 siły i miecz jednoręczny który miał 55 ataku

Offline Nordale

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: 9
  • bu
« Odpowiedź #4 dnia: 12 Lipiec 2008, 10:55:50 »
Jedynym wyjściem jest chyba podbicie trochę lvla, bo tak to nic nie zdziałasz. Zwiększ także krąg magii i zainwestuj przynajmniej w kulę ognia.

Offline Baradock

• Kret
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 12 Lipiec 2008, 12:13:03 »
jestem w środku i mam 15pkt umiejetnosci tylko musze sie cofnac i udac sie do obozu widzialem orka zolnierza troche ciezko a pozniej sa takze orki zolnieze czy pusto???

Offline demotrades

• Kret
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 12 Lipiec 2008, 12:22:18 »
jest tylko jeden chyba, dalej nie trzeba iśc, wystarczy stanąc między czterema kolumnami a później teleportujesz się przez ścianę, jedenym przeciwnikiem do pokonania jest tylko Baal Lukor, ale łatwo jest go zabic;]

Offline Baradock

• Kret
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 12 Lipiec 2008, 13:47:25 »
a z kąd mam wziąść 2 czesc zwoju bedzie tam??? bo jedna dalem Lukorowi to mi ja odda???

Offline Robben

• Magnat
  • Reputacja: 97
« Odpowiedź #8 dnia: 12 Lipiec 2008, 14:19:14 »
Tam gdzie walczy Bal Lukor są dwa tunele i w obydwu znajdziesz dwie połówki zwoju. W pierwszym tunelu po prawej stronie jest pomieszczenie z kratą, gdzie znajduje się zwój, ale żeby ją otworzyć należy przycisnąć przycisk obok w wyciętej ścianie. Co do orka-żołnieża... musisz go zabić, bo w miejscu, w którym on stoi, Bal Lukor zagada do ciebie, wskaże ścianę i da ci zwój, dzięki któremu się przeteleportujesz. Jednak trzeba także pozabijać pozostałych orków. Jesli nie możesz pokonać orka-żołnieża, to kup zwój ognistej burzy i wykończ go, ale spróbuj go też załatwić mieczem.

Offline Russel

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: 2
  • mody.gryinfo.com
« Odpowiedź #9 dnia: 12 Lipiec 2008, 15:28:15 »
Jak wszyscy mówia ja tak samo sadze , wbij z 50 sily i kup se w starym obozie od fiska szeroki miecz ( niepamietam jak ten chandlaż sie nazywal , siedzi tam kolo dextera )
i moze isc na orki

PzDr Russel

//Link usunięty, nie dopuszczalnym jest podawanie linków, które z korzyścią wpływają na jego promotora i nie niosą pomocy. "Reklama", która jednocześnie nie pomaga użytkownikowi potrzebującemu pomocy jest nie zgodna.
« Ostatnia zmiana: 12 Lipiec 2008, 16:33:15 wysłana przez Tidus »

Offline Baradock

• Kret
  • *
« Odpowiedź #10 dnia: 12 Lipiec 2008, 15:54:42 »
no z orkami jak sie uporam ale gdzie ta druga czesc zwoju jedna znalazlem w pobocznej jaskini potem oczyscilem z orków  szyb i tam mam go uzyc miedzy kolumnami a w trzecim szybie sa mumie gdzie mam szukac  czesci zwoju?? mam topor jednego z zolnieza orkow 55 ataku i 35siły,

edit: nieważne, save sie uszkodził bo gdy zapisalem eror mi wyskoczyl, ma ktos save na 3 rozdziale po misji na cmentarzysku??? w starym bozie, albo w jakims tam prosze bardzo
« Ostatnia zmiana: 12 Lipiec 2008, 16:00:41 wysłana przez Baradock »

Offline Demianu

• Kret
  • *
« Odpowiedź #11 dnia: 24 Lipiec 2008, 21:48:10 »
Radziłbym pójść do Starego obozu do Skipa. Przynim jest skrzynia śpij do północy i wejdź
do wewnętrznego kręgu,podejdź do skrzyni naciśnij ctrl i strzałkę i L P L L L P

P prawo
L Lewo
Będzie tam Zardzewiały miecz oburęczny i zadaję 61 obrażeń a siły potrzeba 30

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #11 dnia: 24 Lipiec 2008, 21:48:10 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything