Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Koniec świata

<< < (7/20) > >>

Tidus:

--- Cytuj ---Ja słyszałem, że koniec świata ma nastąpić w roku 2012 r (oby tylko nie wtedy, bo mają się u nas odbyć mistrzostwa europy

--- Koniec cytatu ---
Koniec świata może nie ale zagłada moralna Polaków, jeżeli nie zabiorą nam Euro. :P

--- Cytuj ---Ludzkość się skończy wtedy - gdy Słońce urośnie do takich rozmiarów, że życie na Ziemi nie będzie możliwe z powodu gorąca. A świat - gdy Słońce urośnie do takich rozmiarów, że będzie sięgło orbity Marsa (do takich ma urosnąć) i pochłonie Ziemię.
--- Koniec cytatu ---
W tej kwestii stawiałbym, że prędzej jakieś wesołe "kamieniowate" ciało w nas trafi i będzie bon voyage , prędko z tej racji świat nie zginie ;P

--- Cytuj ---Ziemia powinna (też mi się obiło o uszy) istnieć 6000 lat, bo 6 dni pan bóg ją właśnie tworzył Mrugnięcie.
--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---Wedłu mnie nikt tak naprawdę nie wie, kiedy to nastąpi, a już na pewno nie w 2012 r, zatem niewierzę w te całe przepowiednie i inne brednie.
--- Koniec cytatu ---
Przepowiednie zagłady i końca wszystkiego to specjalizacja ludzi formalnej herezji i demagogów. Systemów wierzeń jest tyle ile włosów na mojej głowię, tak więc jeżeli mamy także przyjąć, że jeżeli w każdej wierze jest jakaś przesłanka o końcu świata to każda z nich się może spełnić... matko ile razy świat już powinien paść, a stoi. Dla mnie osobiście najbardziej prawdopodobne byłoby uderzenie czegoś o nas, bo twierdzenie Kozłowa jest już trochę zbyt "optymistyczne". Liczby Walentin? już...

07.03.1991=7+3+1+9+9+1:2,(230769)=13
Raz dwa trzy, na raka zdychasz ty ;f. Bez sens, tak się można pobawić zawszę, kwestia tego jaka trafi się suma.

--- Cytuj ---Koniec świata będzie, gdy Lech K. powie coś mądrego. Czyli tak na oko około 5000 lat. Miłego czekania.

--- Koniec cytatu ---
W sumie jedna z lepszych teorii jakie słyszałem :D :P

Walentin:
"Koniec świata będzie, gdy Lech K. powie coś mądrego. Czyli tak na oko około 5000 lat. Miłego czekania."
Po pierwsze nie zaczynaj politycznego sporu ze mną, a po drugie chyba pomyliłeś tematy ;]

Kapii:
To tylko moje przypuszczenia. mogę się mylić o 1000 lat.

Walentin:
Yhymm..... a co ma Kaczyński do końca świata co? Człowieku trochę powagi dla głowy państwa.

Patty:
Walentin, to plaga idiotycznych żartów. Są one głupie, ale niestety są. Sam szanuję pana Kaczyńskiego, ale nie więcej. Koniec świata to bzdura. Mam nadal to samo zdanie. Ale jak będzie się faktycznie zbliżać, w co wątpię, obrzucie mnie błotem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej