Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Koniec świata
Walentin:
Co do kalendarza Majów to słyszałam ,ze kopnęli sie o jakiś tydzień czy dwa twożąc kalendarz. Takze zaczynam wątpić w całą pzrepowiednię. O ile wiem to jakcyś zakonnicy no i wróżbici mówią ,ze taki będzie koniec. Ja to bardziej wierzę w to ,ze Ziemia sie spali ale to za miliony lat. Naukowcy i astronomowie już to stwierdzili, ze tak będzie.
Drogi Lordzie Sado:
" Co do wybuchów bomb atomowych... możliwe, że jakiś szaleniec rozpocznie wojnę nuklearną, ale bardzo w to wątpię"
Ta sprawa też daje duzo do Myślenia. Przecież istnieje konflikt między krajami arabskimi ,a Izraelem. Ponoć cały czas sie zbroją. Mało tego trzęsienia ziemi, i fale Cunami (czy jakoś tak) ponoć powstały pzrez podziemne wybuchy... okazao się że Indie i Izrael robili wybuch atomowy pod ziemią... takze .... kto wie taka wojna atomowa wisi nad nami...chyba....
Sado:
--- Cytuj ---Co do kalendarza Majów to słyszałam ,ze kopnęli sie o jakiś tydzień czy dwa twożąc kalendarz. Takze zaczynam wątpić w całą pzrepowiednię. O ile wiem to jakcyś zakonnicy no i wróżbici mówią ,ze taki będzie koniec.
--- Koniec cytatu ---
Zakonnicy i wróżbici... taaa, z kryształowej kuli pełnej fusów wyczytali, tia?
--- Cytuj ---fale Cunami (czy jakoś tak)
--- Koniec cytatu ---
Rotfla zaliczyłem ^^.
--- Cytuj ---kto wie taka wojna atomowa wisi nad nami...chyba....
--- Koniec cytatu ---
Pisałem już, małe jest prawdopodobieństwo, by ktoś rozpoczął taką wojnę, znając jej konsekwencje.
--- Cytuj ---Mało tego trzęsienia ziemi, i fale Cunami (czy jakoś tak) ponoć powstały pzrez podziemne wybuchy... okazao się że Indie i Izrael robili wybuch atomowy pod ziemią...
--- Koniec cytatu ---
Nie słyszałem o tym, znawcą nie jestem, tak więc się nie wypowiem, ale śmiem w to wątpić.
--- Cytuj ---Ja to bardziej wierzę w to ,ze Ziemia sie spali ale to za miliony lat.
--- Koniec cytatu ---
Spali się wtedy (jak już pisał Rysownik), kiedy nasze kochane Słoneczko zamieni się w Czerwonego Olbrzyma, pochłaniając pobliskie planety. Jednak takowa zamiana, z żółtego karła ( o ile dobrze pamiętam), wpierw musi trochę potrwać.
Dingers:
Szczeze nie wiem co na ten temat mam myslec ale bylo powiedziane ze meteor ale w strone ziemi (Fakty) no i jest wielkosci polski i wlasnie zleci na polske :D wiec chyba polska nie bedzie miala 1000 lat pokoju :P
Walentin:
o.O Dingersie no to jeszcze coś nowszego słyszałeś! Bo tą zbajkowaną i fantazyjną przepowiednię już dawno wydrukowałam z neta. Ale o meteorycie nic mi nie wiadomo. Ale szczerze powiem, że chyba przestałam wierzyć w te brednie (przepowiednie). Bo są one nielogiczne... ale czekam na dalsze wypowiedzi... może ktoś jeszcze natknął się w necie na jakąś przepowiednię?
PS. Sorrka, że troszkę zagmatwałam tą przepowiednię, ale się śpieszyłam ;]
Sado:
Gratulację Walentin, na 3 "przepowiednie", jedną napisałaś poprawnie (rz). Może zaśpiewamy?
--- Cytuj ---le bylo powiedziane ze meteor ale w strone ziemi (Fakty) no i jest wielkosci polski i wlasnie zleci na polske
--- Koniec cytatu ---
Tych meteorów był już dziesiątki. Jeden miał na Polskę, drugi na Turcję... jak nie ma o czym pisać, to się pisze o dupie maryni w gazetach, ot prawda.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej