Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Mecz Polska-Austria, a może Polska-Howard Webb?

<< < (4/5) > >>

Isentor:

--- Cytat: Peanut w 14 Czerwiec 2008, 22:17:26 ---Isentorku, czy ty w ogóle odchodzisz od komputera czy tylko w 10 minutowych przerwach na jedzenie i oglądanie meczu to dla ciebie spojrzenie na telewizor raz na pół godziny? Oglądasz inne mecze?

--- Koniec cytatu ---
Oj nie musisz prezentować planu swojego dnia dodając w nim mój nick. To takie niestosowne...

--- Cytat: MeGiddo w 14 Czerwiec 2008, 20:06:37 ---Smolarek dostaje piłkę, wrzuca w pole karne do Saganowskiego ten podaje niedokładnie do Guerreiro który zdobywa bramkę. Przyznam, że było dużo szczęścia w tej akcji, ale nie oszukujmy się, w każdej akcji musi być chociaż gram szczęścia.

--- Koniec cytatu ---
Widocznie widzisz co chcesz zobaczyć. Szkoda tyko, że Polacy głównie na to szczęście czekają, bez niego ostatnio ani rusz.

--- Cytat: Peanut w 14 Czerwiec 2008, 23:39:32 ---Tego nei powiedziałem. Nasz futbol teraz wcale nie jest na takim złym poziomie. Porównaj sobie naszą grę z tą na MÂŚ2006. Gramy o niebo lepiej, Leo wyszkolił naszą drużynę tak, że na poziomie eliminacji do euro potrafiliśmy wygrać i zremisować z Portugalią.

--- Koniec cytatu ---
No tak wywaliło się co gorszych nierobów i zmieniło trenera jak zwykle co porażkę na MÂŚ lub EURO. Wiadome, że będziemy grać nieco lepiej. Ale tam nadal pozostało kilku innych nierobów...

--- Cytat: Peanut w 15 Czerwiec 2008, 00:05:40 ---Nawet jeśli, to co z tego, Saganowski miał może nie doskonałą, ale na pewno bardzo dobrą pozycję do strzału, jeśli by podniósł piłkę byłby gol, ale że nie jest Cristiano Ronaldo, ani żadną inną gwiazdą, strzelił nie dość że słabo, to jeszcze dołem, strzał mu nie wyszedł, poprawił Roger i padł gol, nie ma nad czym rozprawiać bo akcja na prawdę była bardzo dobra. Tyle.

--- Koniec cytatu ---
Zwykła kopanina pod bramką przez napastników. Jeden nie trafił to drugi dobił. Zacna akcja nie ma co.

Szarleǰ:

--- Cytuj ---Oj nie musisz prezentować planu swojego dnia dodając w nim mój nick. To takie niestosowne...
--- Koniec cytatu ---

Oj nie prezentuje. Uwierz mi, ja siedzę na kompie owszem dużo, jednak ile razy na gg nie wejdę to jesteś tam ty (są wyjątki że masz opis że oglądasz film albo że śpisz :])

--- Cytuj ---Widocznie widzisz co chcesz zobaczyć. Szkoda tyko, że Polacy głównie na to szczęście czekają, bez niego ostatnio ani rusz.
--- Koniec cytatu ---

Widzę to, co pokazuje polska reprezentacja.

--- Cytuj ---No tak wywaliło się co gorszych nierobów i zmieniło trenera jak zwykle co porażkę na MŚ lub EURO. Wiadome, że będziemy grać nieco lepiej. Ale tam nadal pozostało kilku innych nierobów...
--- Koniec cytatu ---

Zostało, Leo poszuka nowych talentów i znowu będzie lepiej. Beenhakker to dobry trener, ale nie zrobi supermena z łamagi i tyle.

--- Cytuj ---Zwykła kopanina pod bramką przez napastników. Jeden nie trafił to drugi dobił. Zacna akcja nie ma co.
--- Koniec cytatu ---

K*rwa JAKA KOPANINA?! Czy ty oglądasz mecze z zamkniętymi oczami? Już nie wiem jak ci to mam tłumaczyć. Bramka była ładna, Saganowski strzelał, bo widział do tego okazję, ty byś chciał żeby stojąc w polu karnym w odległości od bramki pół metra będzie się zastanawiał do kogo podać?

Próbujesz udawać takiego znawcę a gówno o futbolu wiesz. Ja nie udaje znawcy, ale widzę co widzę a twoje tezy na temat tego jaka ta polska nie jest cienka mnie dobijają ;/.

Nie chcę tu bronić naszych zasranych gwiazd bo dobrze wiem że reprezentacji nie mamy szalenie dobrej, a wręcz przeciwnie, ale jeśli słyszę takie pierdoły że strzeliliśmy bramkę przez fart i kopaninę to mnie coś bierze... bo to jest durne, przez coś takiego NIE MA goli.

Isentor:

--- Cytat: Peanut w 15 Czerwiec 2008, 15:42:37 ---Oj nie prezentuje. Uwierz mi, ja siedzę na kompie owszem dużo, jednak ile razy na gg nie wejdę to jesteś tam ty (są wyjątki że masz opis że oglądasz film albo że śpisz :])

--- Koniec cytatu ---
To chyba nie masz mojego numeru gg skoro widzisz takie opisy.

--- Cytat: Peanut w 15 Czerwiec 2008, 15:42:37 ---Zostało, Leo poszuka nowych talentów i znowu będzie lepiej. Beenhakker to dobry trener, ale nie zrobi supermena z łamagi i tyle.

--- Koniec cytatu ---
Wiem, że to dobry trener ale któryś raz z kolei nikt nic z tym nie robi. Zawsze dokonują drobnych zmian. Ale to za mało nadal skład przewyższa ilość łamag.

--- Cytat: Peanut w 15 Czerwiec 2008, 15:42:37 ---K*rwa JAKA KOPANINA?! Czy ty oglądasz mecze z zamkniętymi oczami? Już nie wiem jak ci to mam tłumaczyć. Bramka była ładna, Saganowski strzelał, bo widział do tego okazję, ty byś chciał żeby stojąc w polu karnym w odległości od bramki pół metra będzie się zastanawiał do kogo podać?

--- Koniec cytatu ---
A jak to nazwać? Profesjonalnym zwodem wymierzonym w bramkarza? Gość dostał wrzutę podbiegł tak blisko jak tylko mógł aby mieć pewność, że trafi niestety tego nie zrobił i kto inny dobił. Ja to tak odbieram ty odbierasz to inaczej wiec nie wiem po co ze mną dyskustujesz. Zdania nie zmienię, a co o tym myślę już napisałem.

--- Cytat: Peanut w 15 Czerwiec 2008, 15:42:37 ---Próbujesz udawać takiego znawcę a gówno o futbolu wiesz. Ja nie udaje znawcy, ale widzę co widzę a twoje tezy na temat tego jaka ta polska nie jest cienka mnie dobijają ;/.

--- Koniec cytatu ---
Jesteś w błędzie - nie pierwszy raz. Wyraziłem swoje zdanie gdybyś nie zauważył. Nie ogłosiłem się specem. Ty próbujesz przypiąć mi to miano i obalić jak sądzisz argumentem odnosząc się do mojego wyłącznie prywatnego zdania. Owszem wiem gówno o futbolu bo mnie ten sport praktycznie nie interesuje. Ale widzę jak polska gra i jak podjarani Euro mający złudną nadzieję kibice przesadzają.

--- Cytat: Peanut w 15 Czerwiec 2008, 15:42:37 ---Nie chcę tu bronić naszych zasranych gwiazd bo dobrze wiem że reprezentacji nie mamy szalenie dobrej, a wręcz przeciwnie, ale jeśli słyszę takie pierdoły że strzeliliśmy bramkę przez fart i kopaninę to mnie coś bierze... bo to jest durne, przez coś takiego NIE MA goli.

--- Koniec cytatu ---
No tak ta akcja była planowana już podczas eliminacji do Euro.

Rakbar Nasard:

--- Cytuj ---Wszystko dobrze, tylko, że mi się wydaje, że bramkarz dotknął piłkę ręką, a następnie przejął ją Roger.
--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---Saganowski strzelał, bo widział do tego okazję, ty byś chciał żeby stojąc w polu karnym w odległości od bramki pół metra będzie się zastanawiał do kogo podać?
--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---Saganowski miał może nie doskonałą, ale na pewno bardzo dobrą pozycję do strzału, jeśli by podniósł piłkę byłby gol, ale że nie jest Cristiano Ronaldo

--- Koniec cytatu ---
http://img229.imageshack.us/img229/5264/strzalac7.jpg

Jak na to nie patrzeć było to podanie, a Roger był na spalonym - i taka powinna być decyzja arbitra. To, że ktoś z drużytny przeciwnika dotknie piłki to nieznaczy, że już salonego nie ma.
W tym filmiku co dałem ciężko to określić gdy kamera jest z boku, dlatego dałem z góry.

Peanut ma w tej wypowieci wiele racji. A gdyby nie było tam Rogera lub byłby w innym miejscu? Wtedy podanie było by błędem. - tak się często zdarza.

--- Cytuj ---
--- Cytuj ---Widocznie widzisz co chcesz zobaczyć. Szkoda tyko, że Polacy głównie na to szczęście czekają, bez niego ostatnio ani rusz.
--- Koniec cytatu ---

Widzę to, co pokazuje polska reprezentacja.
--- Koniec cytatu ---

Przyłączam się.

--- Cytuj ---
--- Cytuj ---Zwykła kopanina pod bramką przez napastników. Jeden nie trafił to drugi dobił. Zacna akcja nie ma co.
--- Koniec cytatu ---

K*rwa JAKA KOPANINA?! Czy ty oglądasz mecze z zamkniętymi oczami? Już nie wiem jak ci to mam tłumaczyć. Bramka była ładna,
--- Koniec cytatu ---

Powtórze słowa, mości wyżej piszącego: 'K*rwa JAKA KOPANINA?!' Tam były 2 podania i jeden strzał - czy to według ciebie kopanina? To powiedz mi jak nazwiesz akcje, w której było 6 podań i 2 strzały (odbity, celny - gol)? Super, mega, giga kopanina? O_o

Szarleǰ:

--- Cytuj ---To chyba nie masz mojego numeru gg skoro widzisz takie opisy.
--- Koniec cytatu ---
No masz rację, za to mam tlena.

--- Cytuj ---Wiem, że to dobry trener ale któryś raz z kolei nikt nic z tym nie robi. Zawsze dokonują drobnych zmian. Ale to za mało nadal skład przewyższa ilość łamag.
--- Koniec cytatu ---

Jednak łamagi o których mówisz to albo 36 latki jak bąk albo młodzi niedoświadczeni piłkarze którzy mogą stać się na prawdę dobrzy przy Leo.

--- Cytuj ---A jak to nazwać? Profesjonalnym zwodem wymierzonym w bramkarza? Gość dostał wrzutę podbiegł tak blisko jak tylko mógł aby mieć pewność, że trafi niestety tego nie zrobił i kto inny dobił.
--- Koniec cytatu ---

Nazywaj to jak chcesz, w każdym razie przeanalizuj sobie słowo kopanina. Albo ci pomogę. Kopanina jak dla mnie to jest np akcja taka: wychodzi 8 osób pod bramke przeciwnika i kopie na oślep, a nuż, może wpadnie do bramki. A nazwanie celnej wrzutki, podania/niecelnego strzału z bliskiej odległości i dobicia kopaniną jest normalnym idiotyzmem. Idź ty chłopie wreszcie do kościoła bo cię szatan opętał :].

--- Cytuj ---Jesteś w błędzie - nie pierwszy raz. Wyraziłem swoje zdanie gdybyś nie zauważył. Nie ogłosiłem się specem. Ty próbujesz przypiąć mi to miano i obalić jak sądzisz argumentem odnosząc się do mojego wyłącznie prywatnego zdania.
--- Koniec cytatu ---

I znów się dowiaduje, jak to na tym forum, nie można poprowadzić normalnej, ciekawej dyskusji. Nie powiedziałem, że ogłosiłeś się specem, ale że próbujesz go udawać, a to mała różnica.

--- Cytuj ---No tak ta akcja była planowana już podczas eliminacji do Euro.
--- Koniec cytatu ---

Ta akcja nie była planowana. Powiedz mi czy jeśli coś nie jest planowane to się musi nazywać kopaniną? :]

--- Cytuj ---Jak na to nie patrzeć było to podanie, a Roger był na spalonym
--- Koniec cytatu ---

Tutaj akurat Isentor ma rację, był to niecelny strzał. Obejrzyj powtórkę na youtube, saganowski wyraźnie się złożył do strzału.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej