Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Zakończenie gry (MAÂŁY SPOJLER)

<< < (2/4) > >>

Grison:
Czy ktoś mógłby mi udzielić małego spoileru?

Grę mam już niemal na ukończeniu a bardzo chciałbym się dowiedzieć już teraz co się dzieje z Miltenem, Diego, Gornem, Lesterem i jeśli to możliwe to innymi przyjaciółmi po zakończeniu gry. Bo podobno po zakończeniu gry Bezimienny opowiada nam o dalszych losach przyjaciół bardzo proszę niech ktoś napisze..

Simon:

--- Cytat: Kapitan Greg ---Czy ktoś mógłby mi udzielić małego spoileru?

Grę mam już niemal na ukończeniu a bardzo chciałbym się dowiedzieć już teraz co się dzieje z Miltenem, Diego, Gornem, Lesterem i jeśli to możliwe to innymi przyjaciółmi po zakończeniu gry. Bo podobno po zakończeniu gry Bezimienny opowiada nam o dalszych losach przyjaciół bardzo proszę niech ktoś napisze..

--- Koniec cytatu ---
Jeżeli się nie mylę to:

Milten - zostaje starym magiem - nauczycielem.
Gorn - zostaje w Goth-cie i pomaga ludziom
Lester - zakłada hodowlę bagiennego ziela
Diego - zostaje bogatym kupcem lub naszym skarbnikiem (jeżeli wybraliśmy Beliara)
Angar - wyrusza na pustynię by żyć z dala od wojny
Thorus - zostaje jednym z przywódców orków
Lee - zostaje z powrotem generałem (jeżeli nie zabijemy króla)
Lares - dalej kradnie...

P.S. Oczywiście zabijając któregokolwiek z nich w grze kończysz jego dzieje...

Thorumbus:
Coz powiem tylko tyle ze takie zakonczenie jest zapowiedzia dodatku. Gra poprostu sie uciela w tym momencie. Przeszedlem gre w kazdy mozliwy sposob i powiem ze kompletnie mi sie zakonczenie podstawki nie podoba

Herr Kszekosz:
Wg mnie zakończenie gry jako sługa Innosa kończy teoretycznie rozgrywkę - zaprowadzono pokój, królestwo odzyskało potegę, a my zostajemy królem...

Teoretycznie tak, ale jakoś ciężko mi sobie wyobrazić króla biegającego jak głupi po całym świecie i np. roznoszącego szynkę dla drwali...

To już OSTATNIE ostrzeżenie słowne, jakie ode mnie dostajesz.
A tak na temat... Pomyślcie. Twórcy nie dawaliby tego samego świata w kolejnej części! Musieliby wymyślić jakąś nową wyspę czy cóś (jak w przypadku NK). - [Boba Fett]

Mike91:
Po pierwsze kontynent to nie cały świat i gdzieś w Gothicu było cos o tym że są krainy orków a oni w Nordmarze tylko żyli ale ich królestwo jest gdzie indziej. Na dodatek zostają jeszcze południowe wyspy. Napewno jest więcej kontynentów i wysp a jeśli będzie g4 to kto wie.... może bezio będzie miał syna :D który chce zebrac doświadczenie i przeżyć takie przygody jak jego ojciec i wyrusza na inny kontynent.

PS:Twórcy zapowiedzieli że do g3 pojawią się conajmniej 2 dodatki

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej