Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Bogowie

<< < (5/9) > >>

Ci@cho:
Ja wybralem sciezke Adanosa. Nie lubie krola, ale lubie xardasa. A rownowaga jest lepsza niz zgnojenie orkow, buntownikow, asasynow itd.

Hussar:
ÂŚCIEÂŻKA RÓWNOWAGI?! Adanos to najbardziej pomylone bóstwo o jakim słyszałem. Przygląda się tylko, jak Paladyni i Orkowie rzucają się sobie do gardeł. Gdy sam Innos ich wspiera i szala zwycięstwa przechyla się na jego stronę, zbliża się koniec Beliara, koniec mroku i cierpienia, co robi Adanos? Uśmierca Paladynów, aby zapewnić równowagę sił...

Azariel:

--- Cytat: Hussar w 21 Luty 2009, 01:43:11 ---ÂŚCIEÂŻKA RÓWNOWAGI?! Adanos to najbardziej pomylone bóstwo o jakim słyszałem. Przygląda się tylko, jak Paladyni i Orkowie rzucają się sobie do gardeł. Gdy sam Innos ich wspiera i szala zwycięstwa przechyla się na jego stronę, zbliża się koniec Beliara, koniec mroku i cierpienia, co robi Adanos? Uśmierca Paladynów, aby zapewnić równowagę sił...

--- Koniec cytatu ---
A ty myślisz że to dobrze żeby wygrali paladyni?Adanos dba o charmonie,żeby nikt nie wygrał.I co ty za pierdoły gadasz,że Innos wygrywa walkę z Beliarem.Przecierz Beliar  go miażdży.

Hussar:
Tak Mieszko, uważam, że gdyby w tej wojnie zwyciężyli Paladyni, WSZYSTKIM żyło by się znacznie lepiej. Co to za harmonia, gdy giną niewinni...

Azariel:

--- Cytat: Hussar w 22 Luty 2009, 00:23:13 ---Tak Mieszko, uważam, że gdyby w tej wojnie zwyciężyli Paladyni, WSZYSTKIM żyło by się znacznie lepiej. Co to za harmonia, gdy giną niewinni...

--- Koniec cytatu ---
Są dwie strony medalu...Asasynom by się oberwało i pewnie zostaliby skazani na  śmierc,jak nie na coś gorszego,ewentualnie niewolnictwo.Co to za harmoni,gdy jedni są silniejsi,a drudzy słabszy.Po drugiej stronie miecza paladynów też są ludzie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej