Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Bogowie
Ci@cho:
Ja wybralem sciezke Adanosa. Nie lubie krola, ale lubie xardasa. A rownowaga jest lepsza niz zgnojenie orkow, buntownikow, asasynow itd.
Hussar:
ÂŚCIEÂŻKA RĂWNOWAGI?! Adanos to najbardziej pomylone bóstwo o jakim słyszałem. Przygląda się tylko, jak Paladyni i Orkowie rzucają się sobie do gardeł. Gdy sam Innos ich wspiera i szala zwycięstwa przechyla się na jego stronę, zbliża się koniec Beliara, koniec mroku i cierpienia, co robi Adanos? Uśmierca Paladynów, aby zapewnić równowagę sił...
Azariel:
--- Cytat: Hussar w 21 Luty 2009, 01:43:11 ---ÂŚCIEÂŻKA RĂWNOWAGI?! Adanos to najbardziej pomylone bóstwo o jakim słyszałem. Przygląda się tylko, jak Paladyni i Orkowie rzucają się sobie do gardeł. Gdy sam Innos ich wspiera i szala zwycięstwa przechyla się na jego stronę, zbliża się koniec Beliara, koniec mroku i cierpienia, co robi Adanos? Uśmierca Paladynów, aby zapewnić równowagę sił...
--- Koniec cytatu ---
A ty myślisz że to dobrze żeby wygrali paladyni?Adanos dba o charmonie,żeby nikt nie wygrał.I co ty za pierdoły gadasz,że Innos wygrywa walkę z Beliarem.Przecierz Beliar go miażdży.
Hussar:
Tak Mieszko, uważam, że gdyby w tej wojnie zwyciężyli Paladyni, WSZYSTKIM żyło by się znacznie lepiej. Co to za harmonia, gdy giną niewinni...
Azariel:
--- Cytat: Hussar w 22 Luty 2009, 00:23:13 ---Tak Mieszko, uważam, że gdyby w tej wojnie zwyciężyli Paladyni, WSZYSTKIM żyło by się znacznie lepiej. Co to za harmonia, gdy giną niewinni...
--- Koniec cytatu ---
Są dwie strony medalu...Asasynom by się oberwało i pewnie zostaliby skazani na śmierc,jak nie na coś gorszego,ewentualnie niewolnictwo.Co to za harmoni,gdy jedni są silniejsi,a drudzy słabszy.Po drugiej stronie miecza paladynów też są ludzie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej