Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Bogowie
#Milten#:
Ja wybrałem drogę Adanosa, ponieważ
- To on wszystko stworzył
- Nie dąży do władzy
- Jest bogiem ładu. harmonii, równowagi oraz równomierności
- Jego poddanymi są których lubię:Koczownicy, Magowie wody, Gońcy leśni oraz Druidzi i wodny krąg
Chętnie pomagałem w G2 NK magom wody i członkom wodnego kręgu w uwolnieniu Jarkendaru. Od tego czasu bardzo spodobał mi sie bóg Adanos
Zbuntowany Paladyn:
ÂŚcieżka Innosa. Dlatego bo jest żywiołem ognia i dobra, jego wojownicy to paladyni a ja uwielbiam paldynów, jego wyznawcy magowie ognia mają potężne czary i ma taką siłę że przemienił Varant w pustynię.
Sherman:
Ja również wybrałem ścieżkę Innosa ponieważ od pierwszej części sagi tępię Beliara i orków...nie mógłbym stanąć po ich stronie choć nie wykluczam że jak przejdę grę nie zacznę grać innymi ścieżkami.
bemol05:
Ja wybrałem drogę Innosa, ponieważ nie lubię Orków, a zbroja paladyna jest bardzo fajna. Oprócz tego Innos ma lepsze czary ofensywne (kula ognia, deszcz ognia).
Rathgar:
Ja wybralem ścieżkę adanosa ponieważ nie lubię ani Króla Robara ani Zubena, a poza tym adanos stworzył ziemię aby tylko on miał na niej wpływy, lecz pozostali bogowie poprostu wepchnęli swoje zadki na ziemię i nakazali do wojny ludziom przeciwko orkom i tak wyżynają siebie nawzajem, a ja pragnę zakończyć tą wojnę remisem a nie zwycięstwem Beliara (orków) lub Innosa (ludzie).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej