Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Gust muzyczny

<< < (7/10) > >>

jf:
Ja słucham głównie rocka i metalu, chociaż lubię też Grupę Operacyjną, bo teksty nie są wyłącznie o policji i takich tam, sobie po prostu robią jaja. A z rocku metalu to słucham: Linkin Park, Metallica, Limp Bizkit, Evanescence, Green Day, Nickelback, Skillet, Him. Lubie też amerykański rap jak jakś kobieta śpiewa refren, wtedy to fajnie się słucha, bo można chociaż refren zrozumieć. Polscy wykonawcy których lubie to Kombii, Laydy Punk itp. A ostatnio słucham War-Lowrider z filmu 60 sekund.

Alkenui:

--- Cytat: Miszcz w 31 Grudzień 2008, 14:49:58 ---. A ostatnio słucham War-Lowrider z filmu 60 sekund.

--- Koniec cytatu ---
Czyli słuchasz jednej piosenki :P. Notabene była też w GTA: San Andreas.

jf:
Nie. Nie o to mi chodziło. Napisałem tak, żeby oznajmić, iż słucham również muzyki takiej jak Low Rider Waru. Słucham również Queen i takie tam, a tak w ogóle to prawie wszystkiego, oprócz disco polo, strasznych techniawek i klasyki coś jak mocart, nawet nie wiem jak się to pisze.  ;D

Odium:
U mnie przeważają głównie ciężkie brzmienia: black metal, death metal, doom metal, brutal, heavy, thrash. Trochę rocka. Z najbardziej lubianych zespołów- Metallica, Burzum, Gorgoroth, Belphegor, Slayer, King Diamond, Marduk, Infernal War, Vader, Tenacious D (a jak ;)), Black Sabbath... Nie będę się zbytnio rozwodził.

Kozłow:
Jeśli chodzi o mój gust muzyczny, to bynajmniej nie generalizuję jakoś, że słucham tego gatunku muzyki i wszystko w nim mi się podoba. Musi mi się spodobać konkretny utwór, bym go słuchał. Ale utwory, które mogą mi się podobać, pochodzą z bardzo szerokiego spectrum. Słucham od metalu - Sabaton (Cliffs of Gallipolli, Wolfpack), Nightwish (The Islander czy Dead to the world) przez Jacka Kaczmarskiego (Sen Katarzyny II, 1788, Antylitania na czasy przejściowe) do muzyki klasycznej, z której szczególnie lubię Mozarta (Eine Kleine Nachtmusik, Rondo alla Turca) i Bacha.

Nie trawię zupełnie disco polo, chociaż samo disco (o ile się znam - ABBA - Mamma mia, czy Gimme! Gimme!) nawet mi podchodzi. Popu dzisiejszego nie znoszę. Jedynie chyba popu króla - Michaela Jacksona - słuchałem od zawsze (Man in the mirror, Billy Jean, They don't care about us). Słucham czasem rocka - np. ACDC (Thunderstruck) którym się zainteresowałem, ponieważ słucha ich mój ojciec ^^ T. Love też mi się podoba (Nie nie nie, Gnijący świat, Karuzela). Nie słucham RAP-u. Ani Polskiego ani zagranicznego. No i nie byłbym sobą, gdybym nie słuchał radzieckich pieśni wojennych i hymnicznych ^^

Chyba wsio.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej